Kiderült, hova tűnt Karácsony Gergely

2019. augusztus 28. 16:18
Isztambul ellenzéki főpolgármesterével találkozott Karácsony Gergely, a Boszporusz-parti nagyvárosban.

Ekrem İmamoğluval, Isztambul ellenzéki főpolgármesterével találkozott Karácsony Gergely  ellenzéki főpolgármester-jelölt a Boszporusz parti nagyvárosban – írta meg az Index. az ellenzéki főpolgármester-jelölt Facebook-posztja nyomán.

Karácsony Gergely a Facebookon azt írta:

A szeretet legyőzi a zsarnokságot, mert nem megosztja, hanem összehozza az embereket. Ezt az útmutatást kaptam ma Ekrem İmamoğlutól, Isztambul főpolgármesterétől. Tanulságos beszélgetés volt, megtisztelő a támogatása! Isztambul a magyar rezsimre sokban hasonlító erőszakos, illiberális hatalommal szemben a változásra szavazott, kezébe vette a sorsát, ezzel reményt adott minden szabadságszerető embernek.

A szekuláris (kemalista) szociáldemokrata Köztársaság Párt (CHP) által indított Ekrem İmamoğlu idén júniusban legyőzte az Erdogan-féle kormánypárt jelöltjét a megismételt főpolgármester-választáson – emlékeztetett a portál.

A választást sokan Erdogan elleni népszavazásnak fogták fel. İmamoğlu a választási győzelem után bejelentette, a működőképes városvezetés érdekében kész együttműködni Recep Tayyip Erdogan török elnökkel és a kormánnyal. İmamoğlu nemrég megszüntette öt kormányközeli alapítvány önkormányzati támogatását, köztük olyanokét, amelyek vezetésében még Erdogan gyerekei is helyet kaptak.

 

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tűnt fel, hogy a házigazdád nyakkendőt kötött? Jó hogy nem sportcipőben meg farmerban lazáztál, te emeletes tahó.

Ez kész... :)))))

Persze ha a magyar FŐVÁROSRÓL van szó - amelyik vezetőjének jelöli az összellenzék ezt a nímandot! - akkor sem sokkal tájékozottabb KariGeri.

https://m.origo.hu/itthon/2019..

Szóval halvány fogalma sincs még arról sem, hol van Csepel (!!!).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés