Dobrev: A Fidesz képviselői Orbán vazallusai

2019. augusztus 28. 13:20
A helyi összellenzéki jelölt, Németh Angéla (DK) jelenlegi polgármester mellett korteskedett.

A sajtóeseményen az EP alelnöke úgy fogalmazott: megtiszteltetés számára, hogy Németh Angéla mellett állhat, mégpedig három okból.

Első okként azt emelte ki, hogy „a kerületnek hónapok óta nincs költségvetése”, amiért a Fideszt tette felelőssé, ez pedig mutatja a kormánypárt gátlástalanságát, aminek a tudatában menjen el mindenki szavazni október 13-án – tette hozzá. Második okként azt emelte ki egy fura logika alapján, hogy ugyan lettek volna fideszes képviselők, akik megszavazták volna a kerület költségvetését, de nem engedte nekik ezt a pártközpont. Szerinte ez is mutatja, hogy a fideszes képviselők nem demokratikus képviselők, csak „Orbán Viktor vazallusai”, ez pedig egy európai demokráciában nem megengedhető.

Harmadik okként végre megnevezte a kerület polgármesterét, Németh Angélát mint élő példát olyan ellenzéki városvezetőre, aki képes a „gátlástalan Fidesz-világban” is egy kerületet vezetni fideszes vezetésű közgyűlés ellenében. Szerinte a XV. kerület jól érzi magát, de ahhoz, hogy a bölcsődei dolgozók megkapják a fizetésüket, ahhoz támogatni kell Németh Angélát és csapatát.

Németh Angéla beszédében elmondta: ha támogatják a csapatát, akkor a kerületi piac fejlesztése is meg fog történni. De emellett még van 13 pontjuk, amit egy fejlődni tudó képviselő-testület a kerület érdekében valósíthat meg.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Performanszokkal teli Budapest.......... Nálam Puzséré viszi a prímet........ :)

Mit is akar ez a bolgar vendegmunkas ferfino?

Bolgar Sipanka, miert nem mesz haza?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés