Az ellenzéki polgármesterjelölt a magyarokat állítaná meg Sopronban

2019. augusztus 28. 8:36
Dr. Varga Norbert a belső migráció megállításának szükségességéről beszélt keddi Facebook-posztjában.

Közösségi felületén második programpontját ismertette az ellenzéki pártok támogatásával induló jelölt (akiről megírtuk, hogy korábban éppen a pártok befolyása ellen küzdött). Bejegyzésében arról írt, hogy a „nyugati határszélen elhelyezkedő városunkat” nem elsősorban a külső, hanem „a belülről ide áramló belső migráció terheli meg jelentős mértékben”.

Mint írja, egyes „becslések szerint” Sopronban „jelenleg több mint százezren élnek”. Ennek bizonyítékaként szerinte elég csak „a napi szinten ellehetetlenülő közlekedésre gondolnunk”.

Úgy véli, nem lehet „úgy felelős döntéseket hozni egy településen, ha nem tudjuk, mennyien élnek ott valójában. A magyar jogszabályok minden magyar állampolgárt köteleznek arra, hogy amennyiben 3 hónapnál hosszabb ideig tartózkodik életvitelszerűen egy településen, akkor ott (köznyelvi használatban ideiglenes) lakcímet kell létesítenie”

Végezetül kijelenti: „Tisztázzuk végre ezt a problémát! Mi tudjuk, mit kell tennünk, megadjuk a válaszokat és megállítjuk a rejtett migrációt!”

A teljes poszt:

Frissítés: szerda reggel jutott tudomásunkra, hogy kedden két kelet-magyarországi polgármestert fogadott irodájában a belső migrációt megállítani szándékozó polgármesterjelölt. A találkozó végén közös videó is készült:

 

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés