Karácsony: A választás tétje az, hogy visszaadjuk Budapestet a budapestieknek

2019. augusztus 25. 12:02

„Gyakorlatilag szinte valamennyi jelölt már most is rendelkezik az induláshoz szükséges aláírásokkal” – jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt.

2019. augusztus 25. 12:02

Az önkormányzati választás tétje az, „hogy visszaadjuk Budapestet a budapestieknek” – fogalmazott Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt vasárnap ellenzéki kerületi polgármesterjelöltek társaságában Budapesten. 

A közös ellenzéki főpolgármester-jelölt a belvárosi Deák Ferenc téren tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: a kerületi polgármesterjelöltekkel arra szövetkeznek, hogy a budapestiekkel közösen „visszaszerezzék” a várost és azt „visszaadják” a budapestieknek. Azt szeretnék, hogy Budapest egy olyan hely legyen, amely „mindannyiunk közös otthona”, és amely az elmúlt kilenc év „elszalasztott lehetőségei után” valóban egy élő és élhető város legyen – mondta.

Karácsony Gergely közölte: a főváros minden részén elindították kampányukat, és ajánlásgyűjtéseik azt mutatják, hogy „gyakorlatilag szinte valamennyi jelölt már most is rendelkezik az induláshoz szükséges aláírásokkal”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. augusztus 27. 15:13
"Ezt ugye nem mint miskolci félbolond nyugger, gondoltad eldönteni?" EZT MINT VILÁGPOLGÁR ZSENI ÁLLAPITOM MEG 1000%-OS BIZTONSÁGGAL.MEGFELLEBEZHETETLEN BIZTONSÁGGAL UGYE. A TELJESEN BOLOND--NEM "FÉL"(!!!)-- GALICIAI BALFASZ ZSIDÓ, AZ ÖN(!!!) KISKEGYED BALFÁCÁN HÜLYE 60 DIOPTRIÁS SEGGDUGGANCS.
syphax
2019. augusztus 27. 13:18
"...visszaadjuk Budapestet a budapestieknek.." HELYES! Akkor te KARIGERI HAZAHÚZHATSZ TUNYOGMATOLCSRA--Szabolcsba--mer' te echte szabolcsi TIRPÁK VAGY bazzdmeg.
lazsu
2019. augusztus 26. 15:08
Mekkora barmok ezek az ellenzéki seggfejek. Ha Budapest nem a budapestieké, akkor kié? Kitől kell elvenni? A Fidesztől? A Fidesztől a hatalmat lehet elvenni. Aztán: tartalmilag mit jelent az, hogy visszakapjuk? Erről egyik seggfej sem beszél. Olcsóbb lesz a hús és mindig kék lesz az ég?
lenhardt.ibolya@gmail.com
2019. augusztus 26. 08:56
Elég lenne, ha Zuglóból kitakarodna ez a pojáca, akinek ráfér a képére, hogy naponta hazudik valamit, aztán lebukik vele, de sebaj, nyomul tovább a magas cél felé. Karigeri hidd el, nem leszel te főpolgármester, sőt polgármester sem. Húzol haza a retkes faludba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik