Véget vetek a náci beszédnek, a drogozásnak, az orgiáknak

2019. augusztus 24. 11:12

Rossz látni, hogy Karácsony Gergely milyen mélyre süllyed a hatalomért.

2019. augusztus 24. 11:12
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Ma elindul a kampány, melynek nyitányaként ötezer ajánlást kell összegyűjtenünk. Ez igen nagy logisztikai feladat, ha azonban sikerül, egy zöld és emberre szabott Budapest koncepciója alternatívát képez majd a szavazólapon a Janus-arcú rendszer látszatalternatíváival, a parkolási maffia jelöltjeivel, Tarlós Istvánnal és Karácsony Gergellyel szemben.

Legjobb tudomásom szerint Rogán Antal és Németh Sándor tárgyalásai sikerrel zajlottak, így az ATV vállalta, hogy továbbra is Karácsony Gergelyt és az MSZP jelöltjeit támogatja. A lelkipásztort az sem bizonytalanította el, hogy Karácsony Gergely Adolf Hitler 1931-es választási üzenetével kampányol, mely szerint mindenki szavazzon rá, aki változást akar, mert ő az egyetlen esélyes ellenzéki jelölt. Aki nem rá szavaz, az a zsidó világösszeesküvésre, a weimari feslettségre valamint a német nép alkohollal, drogokkal és szexuális kicsapongással való elzüllesztésére szavaz. Rossz látni, hogy Karácsony Gergely milyen mélyre süllyed a hatalomért, s hogy ebben a Hit Gyülekezetének tulajdonában álló ATV is támogatja.

Reménykeltő fejlemény, hogy eközben Tarlós István engedélyezte egy szobanövény elhelyezését irodájában. Az elmúlt tíz év legjelentősebb zöld eredménye Városházán és azon túl mindenkit bizakodással tölt el.

Az én ígéreteim egyértelműek: véget vetek a náci beszédnek, a drogozásnak, az orgiáknak. Indulásomat az alábbi helyszíneken támogathatod. Ne habozz, mert Tarlós István nem állítja le magától a betonkeverőt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2019. augusztus 25. 16:21
Tökfej! (Mármint Puzsér.) Alkalmatlansága csak Karácsonyéhoz mérhető.
Óbor Dezső
2019. augusztus 24. 20:14
Őszintén Puzsér te együtt iszol a Böszmével?
tango47
2019. augusztus 24. 17:27
És Budapest-Alkotmány nem is lesz? Robi-Robi! Nincs igazi víziód.
IV. Fawkes
2019. augusztus 24. 16:58
Már megint megszaladt az antidepresszáns, Lóbelt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik