Véget vetek a náci beszédnek, a drogozásnak, az orgiáknak

2019. augusztus 24. 11:12

Puzsér Róbert
Facebook
Rossz látni, hogy Karácsony Gergely milyen mélyre süllyed a hatalomért.

„Ma elindul a kampány, melynek nyitányaként ötezer ajánlást kell összegyűjtenünk. Ez igen nagy logisztikai feladat, ha azonban sikerül, egy zöld és emberre szabott Budapest koncepciója alternatívát képez majd a szavazólapon a Janus-arcú rendszer látszatalternatíváival, a parkolási maffia jelöltjeivel, Tarlós Istvánnal és Karácsony Gergellyel szemben.

Legjobb tudomásom szerint Rogán Antal és Németh Sándor tárgyalásai sikerrel zajlottak, így az ATV vállalta, hogy továbbra is Karácsony Gergelyt és az MSZP jelöltjeit támogatja. A lelkipásztort az sem bizonytalanította el, hogy Karácsony Gergely Adolf Hitler 1931-es választási üzenetével kampányol, mely szerint mindenki szavazzon rá, aki változást akar, mert ő az egyetlen esélyes ellenzéki jelölt. Aki nem rá szavaz, az a zsidó világösszeesküvésre, a weimari feslettségre valamint a német nép alkohollal, drogokkal és szexuális kicsapongással való elzüllesztésére szavaz. Rossz látni, hogy Karácsony Gergely milyen mélyre süllyed a hatalomért, s hogy ebben a Hit Gyülekezetének tulajdonában álló ATV is támogatja.

Reménykeltő fejlemény, hogy eközben Tarlós István engedélyezte egy szobanövény elhelyezését irodájában. Az elmúlt tíz év legjelentősebb zöld eredménye Városházán és azon túl mindenkit bizakodással tölt el.

Az én ígéreteim egyértelműek: véget vetek a náci beszédnek, a drogozásnak, az orgiáknak. Indulásomat az alábbi helyszíneken támogathatod. Ne habozz, mert Tarlós István nem állítja le magától a betonkeverőt!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... véget vetek a náci beszédnek, a drogozásnak,..."
A saját drogozásnak még hihető, de a másokéinak biztos nem.
A náci beszéd betiltásával a zsidókkal is szembe kerülsz, nekik is szükségük van rá, vannak, akik ebből élnek, hogy sajnáltatják magukat.

Puzsér mindkét irányba kell, hogy vagdalkozzék, mert e nélkül rákenhető a "Fidesz-bérenc" jelző, s a balosok éppen ezt akarják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés