Schiffer: Nagyvállalati érdekeket sért a klímaválság elleni küzdelem

2019. augusztus 23. 17:19

A volt LMP-s politikus szerint a tőke logikájába nem fér bele a szociális és ökológiai szempontok mérlegelése.

2019. augusztus 23. 17:19

Schiffer András szerint egy új generáció, amelyik fogékonyabb az ökológiai problémákra, majd talán kikényszeríthet egy politikai változást. A volt LMP-s politikus a műhús gyártástól a környezetvédelmi világszervezeten át, az ökológiai válságban betöltött egyéni szerepekről is beszélgetett Rónai Egonnal az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2019. augusztus 25. 16:25
Schiffi, a mágneses pólusok vándorlását nem akrjátok megakadályozni? Az is egy szép combos téma lenne.
Rasdi
2019. augusztus 25. 13:22
A megállapításban igaza van. De ez nem zárja ki, hogy a politikában felhasználják. Költséges, de pénzük van. És mindig találnak elegendő, kellő tudományos nagyvalagrenddel rendelkező "tudóst", akik "megmagyarázzák" mitől "környezetbarát" valamelyik újabb termékük vagy beruházásásuk
DrPepper
2019. augusztus 24. 08:38
A megállapításban semmiféle nóvum nincs. És? Melyiket fogjuk megállítani?
Cassi
2019. augusztus 24. 08:07
Aha, értem már. Az egész világot az alantas érdekek vezérlik, kivéve Schiffert és a lomposokat. Egyedül az ő megnyilatkozásaikat köszönhetjük a tiszta idealizmus megnyilvánulásának. Ej, bolond fejjel azt hittem, azért hordanak össze annyi baromságot, hogy összekoldulják a fennmaradáshoz szükséges 5 százaléknyi szavazatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik