Az ellenzéki pártoknak együtt kell működniük a NER lebontásában

2019. augusztus 22. 19:27

Ezt tesszük az önkormányzati választáson is.

2019. augusztus 22. 19:27

„Az ellenzék sikerét nem a választási matek, a közvélemény-kutatások figyelése, vagy a pártok egymás közötti tárgyalásai határozzák meg, hanem az, hogy tudnak-e alternatívát mutatni a Fidesszel szemben.

Mi a Momentumnál úgy gondoljuk, hogy az ellenzéki pártoknak együtt kell működniük a NER lebontásában, ahogy tesszük ezt az önkormányzati választáson is. Ugyanakkor fontos számunkra a politikai sokszínűség is, az, hogy mindenki megtalálja azt a pártot, ami a számára fontos értékeket képviseli. Mert nem vagyunk egyforák: vannak közös pontok és vannak nézetkülönbségek. És ez így van jól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. augusztus 23. 20:12
Mi lenne utána, hülye gyerek?
NagyLaci
2019. augusztus 23. 14:21
Sajnos a mai magyar ellenzék, a kevés moslékon összeveszett disznókat testesíti meg. Együttműködésről hazudoznak, de csak a saját hatalmukat akarják jóllakatni. Szánalmas hazug pojácák.
NotaBene
2019. augusztus 23. 12:41
Az tényleg fontos, hogy egy párt tud-e alternatívát mutatni. "Összefogunk a DK-val a Fidesz ellen" nem lehet nyerő stratégia a Momentum számára. Amig az el nem kötelezett, "legkevésbé rossz " lehetőségként a Fideszre szavazó választók megnyerése helyett az ellenzéki térfélnek küldik az üzeneteiket, addig nem érhetnek el jeentös sikert.
makapaka2
2019. augusztus 23. 11:29
Az új szadesz hatalom közelbe kerülésénél rosszabb nem történhet Magyarországgal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik