Molnár Zsolt: Budapesten sikerült az ellenzéki összefogás

2019. augusztus 22. 13:35

A szocialista képviselő szerint szinte mindenhol egy ellenzéki jelölt fog indulni a Fővárosban.

2019. augusztus 22. 13:35

Augusztus 23-án hivatalosan is elindul a önkormányzati választások kampánya. Molnár Zsolt az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy a fővárosban – eltekintve egy-két vitás kerülettől – mindenhol egy ellenzéki jelölt fog kiállni a Fidesz jelöltjével szemben.

Molnár Zsolt hozzátette, hogy szerinte az ellenzék 23 budapesti polgármesterjelöltje és Karácsony Gergely nem csak annyit tudnak, hogy ellenzékiek és nem fideszesek, de alkalmasak arra, hogy emberbarátabban, zöldebben, 21. századi európai módon vezessenek egy kerületet, vagy egy várost.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2019. augusztus 24. 08:50
"zöldebben" No ebben a fővárosiak biztosak lehetnek. Hozzá nem értő, szakmaiatlan, parazita zöldfülű hataloméhes banda vágja gerincre majd a fővárost. Zöldebben fognak élni, mert azon veszik észre magukat, hogy egy zöld bokrocska lesz a háza valamely parkban. Ha valakinek van egy lakása Bp.-en, de nem lakik benne azt elveszik, mert kell a "fekete lepleseknek", cigányoknak. Tudjátok - "rászorulók". Szóval úgy bezöldültök, hogy csak na!
balbako_
2019. augusztus 23. 09:16
Már az MSZP ajtaját is befalazták olyan sikeres az összefosás! http://mindenszo.hu/es-akkor-egyszer-csak-befalaztak-az-mszp-xviii-keruleti-bejaratat-galeria/
igort
2019. augusztus 22. 20:33
zsarolással, fenyegetéssel, pozíciókkal való üzleteléssel hát, kíváncsi vagyok, hogy díjazza a nagyérdemű
nobilit
2019. augusztus 22. 19:38
Geri+összeborulás=közröhej!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik