Varga Norbert mögé áll be az ellenzék Sopronban

2019. augusztus 21. 12:43
A pártok szerint a városnak olyan emberre van szüksége, aki nem dugja a homokba a fejét a belső migráció kihívásai láttán.

Varga Norbert független polgármesterjelöltet támogatja a Momentum, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika és a Mindenki Magyarországért Mozgalom Sopronban az október 13-ai önkormányzati választáson – közölték az ellenzéki összefogás szereplői szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint az összefogás végig azt az elvet vallotta, hogy Sopronnak nem „pártkatonára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki képes minél több embert megszólítani, aki képes a pártok felett, azokat egyesítve kiállni a választók elé”. A városnak olyan emberre van szüksége, aki valós problémákkal foglalkozik, „nem dugja a homokba a fejét” a várost érő belső migráció kihívásai láttán, aki felkészült, van tapasztalata és ereje Sopron vezetéséhez – írták.

Az összellenzéki jelölt az MTI információi szerint közgazdász, politológus, tanár, és teológiai végzettséggel is rendelkezik.

(MTI)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ismert ellenzéki trükk: ál-függetlenekkel takard el a valódi helyzetet, azt, hogy ebből a választások után - ha győzne az ál-független - marakodás, kulisszák mögötti pártharc jön létre. Mint ahogy az "Összefogás" pártjai a választások előtt elrejtették a valódi arcukat. Nincs saját és közérthető, világos, a szavazók számára látható program, csak sunyi elkenés.

Ha hűséges maradt, akkor Sopron a saját érdekében nem engedi hatalom közelébe ezt a törpe-párt zagyvalékot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés