Shane Tusup visszatér a medence partjára

2019. augusztus 16. 12:20

Sajtóhírek szerint Katinkával közös volt tanítványukat és Ilaria Cusinatot is edzi majd.

2019. augusztus 16. 12:20

Hosszú Katinka egykori férje Olaszországban áll majd újra munkába – írja a sport365.hu. Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Shane Tusup először beszélt válásáról a nyilvánosság előtt. Nyilatkozatában elmondta, hogy padlóra került a szakításukkor, de úgy érzi, kezd kijönni a gödörből.

Ekkor azt mondta a golfkarierrjére helyezi a hangsúlyt, most mégis úgy tűnik visszatér az uszodába. Az SzPress Hírszolgálat úgy tudja, Shane Tusup napokon belül bejelenti, hogy ő veszi át a 15 éves Bujdosó Zsombor edzéseinek irányítását. A tehetséges fiú korábban azért költözött Budapestre, hogy a Hosszú Katinka nevével fémjelzett úszóiskolában edzhessen. A sikerpáros válása után azonban nem találta a helyét a klubban, így Dunaharasztiba került, Lőrinczi György irányítása alá.

Bujdosó edzője megerősítette a hírt, hogy a kiemelkedően tehetséges fiú elhagyja jelenlegi egyesületét és egy évre Olaszországba szerződik. Mint mondta, ez egy nagy kihívás a fiúnak, ezért támogatják a döntését. Megemlítette ugyanakkor azt is, hogy napi kapcsolatban maradnak az úszóval és a szakmai munka minden mozdulatát egyeztetik majd.

A hírek szerint azonban nem csak a fiatal magyart edzi majd Tusup, hanem Hosszú Katinka egyik riválisát, az olasz Ilaria Cusinatot is. A mindössze 20 éves lány a 2018-as Európa-bajnokságon két ezüstérmet szerzett a vegyesúszás versenyszámaiban. Nem mellékes, hogy a 200 méteres távon csak 8 századdal maradt le Katinkától.

A válásáról szóló interjúban Tusup azt mondta, sosem tartotta magát úszóedzőnek, sokkal inkább olyan specialistának, aki képes másokból kihozni a legjobb teljesítményt. Kíváncsian várhatjuk tehát, hogy sikerül-e neki Katinka ellenfeléből is kihoznia a maximumot.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2019. augusztus 19. 20:12
Nem értem az egyeseknél szinte gyűlölet mértékű erős ellenszenvet Tusup iránt. A válás emberi dolog, ráadásul Katinka kezdeményezte a szakítást. A helyzetük abnormális volt, hosszú távon kibírhatatlan a 24 órás állandó együttlét, ezért a válás csak idő kérdése volt. Tusup a maga módján szeret bennünket, és állítólag nagyon sok magyar "híve" van a facebookon. Tehetséges, ahogy maga is állítja, nem annyira mint úszóedző, hanem maga és mások motiválásában. Szerintem kár volna kiutálni.
toef36
2019. augusztus 18. 20:10
A nemtelen bosszú tipikus esete - a jellemtelenség csimborasszója...
áfonya
2019. augusztus 18. 01:04
Katinkán élősködött , válásuk óta amibe belefog egy senki ..... Katinka neve mögött magát is kiemelte mint edző ,közben jól élt a pénzéből.
Newman
2019. augusztus 18. 00:26
Ne is gondoljál rá! Sohasenem!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik