Kvíz: mennyi helyesírási hibát talál a soproni ellenzék posztjában?

2019. augusztus 15. 22:24

Kommentben várjuk a megfejtéseket!

2019. augusztus 15. 22:24

Varga Norbert, az ellenzék soproni polgármesterjelöltje a „puláris” demokrácia feltétlen híve és „sok oldalú Keresztény” ember – ez derül ki a Kossuth-kör Sopron csütörtöki Facebook-bejegyzéséből.

Az említett Facebook-posztban még bőven találhat helyesírási, központozási hibákat a szemfüles olvasó.

Kommentben várjuk olvasóink megfejtését arról, pontosan hány bakit vétett a bejegyzést posztoló Major Gyula.

A soproni ellenzék belső megosztottságáról készült írásainkat itt és itt olvashatja.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2019. augusztus 18. 09:37
Helyesírás-ellenőrző program -- mindenkinek ajánlom. Hamarosan a mesterséges értelem képes lesz rámutatni egy írott műben rejlő (legegyszerűbb) logikai hibákra. Igazán kínos majd az lesz. Akkor következik el az anti-MI-skolasztika tündöklése.
ThunderDan
2019. augusztus 16. 22:03
Egészen döbbenetes nívótlanság. Tényleg azt mondja már az ember, ennél lejjebb nem süllyedhet az ellenzék. Aztán mégis, újra és újra jönnek a "bangónéságok". Apropó: ez megint egy "független" jelölt. Érdemes kiemelni, ugyanis ma éppen azon élcelődött a 444, hogy kb. 3 vagy 4 megyei jogú városban független jelöltet támogat a Fidesz. A 444 kommentelői persze máris levezették, hogy ez a Fidesz halálhörgése már stb. stb. :)))) Itt a madineren is ellenzéki trollok élcelődtek az egy-egy kivételesen függetlenként induló fideszes jelöltön. Na de akkor nézzünk már körül az ellenzék házatáján! A "Nagy (Szov... ö... na mindegy) Összefogás" alapvetően abból áll, hogy kb. fele/fele arányban támogatnak az ellenzéki pártok MSZP/DK-s politikusokat és "független" polgármesterjelölteket a megyei jogú városokban. Azaz a 444 logikáját alkalmazva döbbentesen lesújtó a kép: mégcsak saját jelölteket sem tudtak találni/felépíteni az egyes ellenzéki pártok...
pemete jakab
2019. augusztus 16. 18:03
„sok oldalú Keresztény” Ez pontos leírás. A keresztényeknek sok oldala van: jobb, bal, első, hátsó, alsó, felső. De hiába van sok oldaluk, mégsem sokoldalúak, hanem meglehetősen egyoldalúak, mert legtöbbször kényük-kedvük szerint értelmezik a Bibliát, sőt politikusok "útmutatása" alapján.
nyugalom
2019. augusztus 16. 15:35
A soproni értelmiség most büszke lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik