Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet

2019. augusztus 14. 14:27

Kiszelly Zoltán
Mozgástér
A világsztár is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig.

„Richard Gere beugró szerepét »egészen véletlenül« operatőrök és fényképészek hada dokumentálta. »Spontán« módon ételt és italt vitt a hajón veszteglő embereknek, ám sokan úgy látják, hogy Afrikában jobb helye lett volna a segélynek. Akkor talán kevesebb embernek kellene a veszélyes útra vállalkoznia.

Amikor Gere a migránsok befogadására szólította fel Rómát, számos kommentelő háborodott fel azon, hogy a celebek a magas lóról megmondják, hogy mások mit csináljanak, aztán felülnek a magángépükre, elvonulnak falakkal és biztonsági emberekkel védett birtokaikra és nem viselik az általuk fennen követelt döntések valódi következményeit. Mások költségére könnyű jótékonykodni.

A legkevesebb 125 millió dollár vagyonú Gere-nek több kommentelő azt javasolta, hogy luxusjachtján vigye magával a bevándorlókat, elvégre bedfordi, San Franciscó-i, vagy New York-i házaiban, vagy éppen manhattani lakásában lenne elég hely számukra. Mesterkélt beugró szerepével szegény amorózó korábbi jótékonysági tevékenységét is lenullázza: Innentől ugyanis nem tudja lemosni magáról azt, hogy »jótéteményei« az illegális bevándorlást támogatják. Európában és az USA-ban egyaránt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne irigykedj! Richard Gerenek biztos, hogy sokszorosát fizették, hogy vállalja ezt a statiszta szerepet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés