Én egyébként tényleg nem értem a Fidesz-szavazókat

2019. augusztus 14. 22:02

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook
Az egykor a polgári értékeire büszke párt csak ilyen pitiáner manipulációk és nyomorult csalások révén tudja fenntartani a hatalmát.

„Azt hiszem, nagyon erősen rendet kell tenni a fejekben. A demokrácia működésének alapvető feltétele az, hogy a választáson versengő felek egyenlő hozzáférést kapjanak az önkormányzat által közpénzből fenntartott állítólagos közszolgálati lapban való megjelenéshez.

Szokták mondani kormánypárti kommentelőim, hogy miért nem fogadom el a többség véleményét – hogy a Fidesz ill ebben az esetben Sára Botond nyert a választáson, immár azt kezd az ország / kerület rendelkezésére álló erőforrások felett.

Igen ám, csakhogy nem örökre nyertek. Az én ízlésem szerint egyébként a választáson való győzelem sem jelenti a többség korlátozatlan érvényesülését – lásd fékek és ellensúlyok. Itt azonban nemcsak erről van szó – hanem arról, hogy új választás van. Új időszakra kell a választóknak eldönteniük, hogy kit akarnak fölhatalmazni a kerület vezetésére. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a választók minden olyan információhoz (hasznoshoz és haszontalanhoz) hozzájuthassanak, amely segíti őket a döntéshozatalban. Ez pedig itt nyilvánvalóan nem történik meg.

Én egyébként tényleg nem értem a Fidesz-szavazókat – nekik kellene leghangosabban követelniük a sajtószabadságot és a közszolgálatiságot. Ha a Fidesz valóban olyan nagyon jó és valóban olyan nagy támogatottságot élvez, akkor nyilván nem veszélyezteti a választási győzelmüket a sajtószabadság. Csakhogy valószínűleg ők maguk is érzik, hogy ez nem így van. Hogy az egykor a polgári értékeire büszke párt csak ilyen pitiáner manipulációk és nyomorult csalások révén tudja fenntartani a hatalmát.

Legyenek büszkék rá.

Én viszont inkább arra vagyok büszke, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt a Fidesz rendszerének lebontásán, mint Pikó András polgármesterjelölt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon ezzel mi a fenét akartál mondani?

Drága liberálisok! Mi már régen tudjuk, hogy tinem értetek semmit és nem is tudtok semmit. Ezért is szavazunk a fideszre és nem rátok.

Látjuk, hogy nektek most égető szükségetek van arra, hogy pénzhez jussatok, mert a húsos fazék már borzasztó üres.

Azok az ütődött közösségek, akik balliberális vezetést választanak, azoknak kell eltartani az egész fogyatékos ellenzéket. Mert erről szól az összefogás. Összefogtok a vérszívásra.

"Azt hiszem, nagyon erősen rendet kell tenni a fejekben."

Majd adok én neked erős rendbetételt. Rohadék bolsevik szarláda.

Mit nem értesz?

Amikor az a kérdés, hogy Orbán Viktor vagy Karácsony Gergely(Vona Gábor/Gyurcsány Ferenc), mindig előbbi lesz a helyes válasz.
Amikor az a kérdés, hogy Tarlós István vagy Karácsony Gergely, mindig előbbi lesz a helyrs válasz.

Miért olyan nehéz felfogni, hogy a Fidesz EHHEZ AZ ELLENZÉKHEZ KÉPEST a jobb választás.

Tévedésben vagy. A Fidesz a mi szavazataink, támogatásunk miatt tudja fenntartani a hatalmát. Mi hatalmaztuk fel. OK? Ezt megérted?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés