Csatlakozik a Mi Hazánk a kólabojkotthoz

2019. augusztus 8. 13:08
Toroczkai László a Coca-Cola gyára előtt kólát locsolt az aszfaltra.

Zéró Coca-Cola, zéró homoszexuális propaganda elnevezéssel csatlakozik a Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola termékekkel szemben eddig meghirdetett bojkotthoz, a vállalat homoszexualitást népszerűsítő kampányai miatt - közölte a mozgalom elnöke csütörtökön Dunaharasztin, sajtótájékoztatón.

Toroczkai László a Coca-Cola telephelye előtt tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: amíg az üdítőitalokat gyártó cég nem hagy fel a homoszexualitás népszerűsítésével, a Mi Hazánk hetente, rendszeres akciókkal fog tiltakozni a vállalat kampánya ellen, és felkérik támogatóikat, hogy ne fogyasszák a cég termékeit.

Hozzátette, a Coca-Cola elismerte, hogy két országban az azonos neműek házassága mellett kampányol, és számos országban támogatja a pride-ot is. Toroczkai László azt mondta, álláspontjuk szerint egy üdítőital-gyártó cégnek nem az a dolga, hogy politizáljon, beleszóljon az emberek magánéletébe, és nem az a feladata, hogy különböző „társadalmi devianciákat” erősítsen.

A pártelnök felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és ne „támadja” a családokat,  a hagyományos értékrendet, a társadalmat. Toroczkai László tiltakozó akciójuk első lépéseként az üdítőitalgyár dunaharaszti telephelye előtti aszfaltra locsolta a támogatóik által felajánlott Coca-Cola termékeket.

(MTI)

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez jó (-:: Zéro kokakóla! Zéro darab kokakólát iszunk (-.:

Igaza van.

"A pártelnök felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és ne „támadja” a családokat, a hagyományos értékrendet, a társadalmat."

Ez a hajó elment...

Leszedik a plakátokat.

Hát igen, győztünk, mint mindig az utóbbi évtizedben.
Te meg vesztettél.
Lúzer vagy.
Mint mindig, az utóbbi évtizedben.
Nem unod?
Ennyire szeretsz szopni?

Téged még nem ixeltelek ki?
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés