Klímavédelmi konferencia hatalmas ökolábnyommal

2019. augusztus 6. 16:30
114 magánrepülővel érkeztek a Föld megmentéséről szóló konferenciára a sztárok.

Titkos, meghívásos klímakonferenciát tartottak a hétvégén Szicíliában - írta a pagesix.com. A megbeszélésen a világ leggazdagabb és leghíresebb emberei vehettek részt és a hírek szerint a Google volt a konferencia házigazdája. A meghívottak között olyan nagy nevek is voltak, mint a korábbi amerikai elnök Barack Obama, Harry herceg vagy Katy Perry. 

A háromnapos rendezvény központjában az éghajlatváltozás elleni küzdelem állt – bár nem ismeretes, hogy a résztvevők mennyi időt töltenek a környezetre gyakorolt ​​saját hatásuk megvitatásával, tekintettel a privát repülőgépek sokaságára, és a megajachtokra, amelyekkel a résztvevők többsége érkezett. Olasz sajtóhírek szerint összesen 114 magángép érkezett az eseményre.

A hétvégi felhajtás a nyomán egy-egy újság nem felejtette el megjegyezni azt is, mibe került ez a háromnapos összejövetel környezeti szempontból. Kiszámolták például a 114 magángép károsanyag-kibocsátását Los Angelestől Szicíliáig, amely 784 tonna plusz CO2-t jelent a légkör számára – a The Page Six számításai szerint. A háromnapos rendezvény költségvetését egyébként is nagyjából 20 millió dollárra teszik.

(képünk illusztráció)

 

 

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Baloldali politika: Képmutatás-cunami. Fogjuk meg és vigyétek típusú filantrópság. Teljesen mindegy, hogy öko- vagy szociálpolitikáról van szó, ezek a tetvek mindig mástól várják el az áldozatot.

Mint a Kende Andrea is: Én ugyan budai iskolába járatom a gyerekeimet, de a többiektől vegyük el az ilyen lehetőséget, majd az állam fogja összeválogatni etnikailag az osztályokat, mert az egyesek szerint kurva jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés