A Honvéd megóvja a Craiova elleni meccset

2019. augusztus 1. 23:01
„Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt...” – írja a klub hivatalos oldala.

A Craiova elleni EL-selejtezőn tapasztalt botrányos körülmények miatt a Budapest Honvéd labdarúgó csapata megóvja a mérkőzést – írja a Budapest Honvéd Online.

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel búcsúzott a csütörtöki visszavágón a román Universitatea Craiovával szemben a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. A hosszabbítás botrányos jelenetekkel zárult, miközben a játékosok egymással kakaskodtak, a játékvezető közvetlen közelében robbant fel egy pályára bedobott hanggránát. Emiatt több mint fél órát állt a játék, majd jöhettek a tizenegyesek, a negyedik játékvezető felügyelete mellett.

A klub internetes oldala így fogalmaz: „Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve, a Honvéd vezetése pedig úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lehetett volna tovább folytatni!”

(MTI)

(A kép forrása: Budapest Honvéd Online)

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk idegenben kéne gólt lőni, meg a tizenegyeseket berúgni. Az U.Craiovát el fogják meszelni szépen, de a Kispestnek a pályán kellett volna harcolnia.

A Magyar válogatott VB-SELEJTEZŐ meccset - éppen a románok ellen játszott - zárt kapuk mellett.
Miért?
Mert előtte egy BARÁTSÁGOS magyar-izraeli mérkőzésen az izraeli himnusz alatt 10-15 magyar szurkoló csendben hátat fordított a pályának és ezt az izraeli szolgálat lefilmezte.
Ezért.

Úgy egyébként, sajnos:
Ez egy 60 éves folyamat "eredménye"...
Az 1950-es évek végétől a magyar futball annyira elmaradottá vált, hozzáadott érték, képzés, minőségi munkamorál tekintetében, mint amikor valaki mérőszerszám nélkül, szemre építi a házat, az alaptól a kémény tetejéig...
Ugyanakkor egyértelmű: állami támogatás nélkül a kelet-európai futball: versenyképtelen.
Az állam viszont, ha nem készít ár-érték viszonyrendszert és azt nem követeli meg a kifizetésekkor: egyszerűen meglopja az adófizetőket!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés