Putyinnal kampányol Netanjahu

2019. július 30. 11:17

Izraelben körülbelül 770 ezer oroszajkú szavazó él, a Likud őket célozta meg az új plakáttal.

2019. július 30. 11:17

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel fog kezet Benjamin Netanjahu a Likud új plakátján, így próbál kedveskedni az oroszajkú zsidóknak – írja a Neokohn. 
Izraelben körülbelül 770 ezer oroszajkú szavazó él, Netanjahu pártja őket célozta meg az új plakáttal, melynek felirata szerint „más osztályban játszik” a jelenlegi izraeli miniszterelnök. A Likudnak korábban is voltak hasonló plakátjai, azokon Donald Trumppal és Narendra Modival kezelt Netanjahu.

A Neokohn megjegyzi: nem biztos, hogy a legszerencsésebb a putyinos plakát időzítése, tekintve, hogy a szombati moszkvai demonstrációt követően majdnem ezer tüntetőt vettek őrizetbe az orosz hatóságok, ráadásul az sem kizárt, hogy mérgezés áldozata lett Alekszej Navalnij ellenzéki aktivista.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2019. augusztus 10. 12:48
Majd a kanadai színeszonis buzi lenne a példakép?
barany
2019. július 30. 17:35
Putyin kiemelkedő politikusi tehetségét igazolja, hogy képes volt Bassár el-Aszad rendszerét megmenteni, miközben el-Aszad ellenségével, Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is kiváló kapcsolatot ápol. És még azt is el tudta Putyin érni, hogy az ádázul Izrael ellenes, Aszadot nagy erőkkel támogató Iránnal szövetkezve is megőrizze a barátságot Netanjahuval. Persze mindezek Netanjahu politikusi kvalitásait is bizonyítják.
exfahrenheit
2019. július 30. 13:28
Ha az izraeli orosz zsidók döglenének Putyinért most is ott enné őket a rosseb. Legfeljebb annyira utálják az oroszokat, hogy Putyin legyen az ő utolsó átkuk.
Rugo
2019. július 30. 12:43
Navalnij tudtommal antiszemita, de rá se rántsatok kónok. Egyébként inkább Putyinnak akar nyalni a hazug zsidó PM. Szíria túl közel van, és ott Putyinnak hívják a hadurat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik