Elengedték Kenderesi Tamást

2019. július 30. 12:16
Csütörtökön térhet haza Dél-Koreából Kenderesi Tamás úszó, akit szexuális zaklatással vádoltak meg – mondta Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya a Hvg.hu-nak.

A kapitány úgy tudja, Kenderesi pénzbüntetést kapott. Sós Csaba azt mondta, hogy nem látta azt a felvételt, amely alapján meggyanúsították a zaklatással Kenderesit - írta a hvg.hu. Az úszók szövetségi kapitánya hozzátette, hogy a döntés Kenderesi fegyelmijéről a szövetség elnökének hatásköre, „én a gyerekért aggódom”. Sós ugyanakkor kijelentette: „Ha vétkes volt, fegyelmi eljárás lesz ellene, az biztos.

A magyar úszót szexuális zaklatással gyanúsították, vasárnap egy szórakozóhelyről vitték el ittas állapotban, miután egy 18 éves lány kihívta a rendőröket Kenderesi állítólagos zaklatása után.

Kenderesi elismerte ugyan, hogy hozzáért a lányhoz, de tettét megbánta, bocsánatot is kért, a zaklatást viszont tagadta. Kenderesi helyzetét az is rontotta, hogy nem volt nála semmilyen igazolvány, se akkreditációs kártya. Ez is közrejátszott abban, hogy a hatóságok úgy döntöttek: a vizsgálat ideje alatt, vagyis tíz napig nem hagyhatja el az országot. 

A rendőrség hétfőn vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez. A rendőrségnek Kenderesi jelezte: hajlandó kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget, csak engedjék haza. (Egyelőre nem egyértelmű, hogy emiatt engedték haza, mert ezt kifizette.)

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát... Esélyesebb, mint hogy az amcsik nem is jártak a Holdon...

Hát... Esélyesebb, mint hogy az amcsik nem is jártak a Holdon...

pénzbüntetést nem ártatlan emberek szoktak kapni...

Seggsuális zaklatás.

senki nem akarta évekre börtönbe küldeni. egy csinos bírság bőven elég elrettentésnek.

én csak azt szeretném, ha ezek után nem magyaráznátok, hogy a migránsok zaklatnak, hisz szemlátomást a magyarok is jók benne

Vajon miért nem láthatta Kenderesi a felvételt?

Vagy találnak nála 7 különböző útlevelet.

Hát el tudom képzelni a koreai kislány mandulaszemeit, amint úszónk a lapát kezével éppen megérinti a popsiját...
Egészen biztosan kikerekedtek...

Nem szabad ilyet csinálni, de ne felejtsük, az vesse rá az első követ...

Nekünk Kenderesi Tamás büntetése semmi forintba kerül.
Viszont a tiedé és a hozzád hasonló barmoké - nem kevésbé.
Hogy felfogd: a határ a csillagos ég, ha ballib bolsevikok "innovációit" kell gyógyítani...

A távol keleti kulturákban sokkal kevesebb a testi érintés, mint Európában. Nincs például kézfogás, inkább meghajolnak. Régen pár hetet együtt dolgoztam egy japán mérnökkel ( emlékszem Hayashi volt a neve) és mielőtt elutazott elmentünk sörözni. Ott mesélte el, hogy külön tanfolyamon kellett részt vennie, ahol felhívták a figyelmét az európai szokásokra, Kenderesinek is részt kellett volna vegyen egy hasonlón....

hát ha szerinted mentegetés az egyik "seggrepacsit" a másikhoz hasonlítani, akkor nem nekem problémás az értékítéletem, hanem neked.
én csak annyit próbálok elérni, hogy ugyanazt a cselekményt ugyanúgy értékeld, függetlenül attól, hogy ki követi el.

és igen, az ominózus kölnben fogdosás volt a legdurvább szexuális zaklatás. még a prostisrácok sem ír ennél durvábbról, pedig őket nehéz libsinek titulálni: https://pestisracok.hu/tag/kol..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés