Zöldveszedelem

2019. július 23. 08:23

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

A józan eszüket őrzőknek ki kell mondani egyszer és mindenkorra: el a kezekkel a csülökpörkölttől!

„Mindjárt második alapvetésként szögezzük le azt is, hogy tőlem mindenki azt eszik, amit akar. Én eleve azt tanultam gyerekkoromban, hogy nem kell mindennap húst enni. Pénteken pedig eleve nem is szabad. Legfeljebb halat. Következésképpen ismerem a hamis gulyás receptjét, egy jó zöldborsóleves több napon át is kielégíti ínyencségemet. Megeszem tehát a »gyöpöt« is, ahogy mifelénk mondják. Vagyis nincs problémám azokkal, akik visszafogják a húsfogyasztásukat, esetleg teljesen áttérnek a növényekre.

De most, hogy a posztkommunista baloldal rejtőszínt váltva áttért a zöldre, és mellettük kialakult egy álliberális verőemberekből álló rendkívül agresszív átnevelőbrigád idehaza is, a józan eszüket őrzőknek ki kell mondani egyszer és mindenkorra: el a kezekkel a csülökpörkölttől!

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a nagy melegben elment az eszem, tessék csak belegondolni, volt-e az elmúlt hónapokban olyan nap, amikor valaki ne próbált volna bűntudatot kelteni bennünk, amiért globális a fölmelegedés és milliók éheznek a földön. Ez most a »görögdinnye-politika« – kívül zöld, belül vörös – két varázseleme. Az egyedül üdvös haladó ideológia lényege úgy foglalható össze: »Nem elég, hogy a húszabáló keresztény fehér ember felelős a világban tapasztalható egyenlőtlenségekért, de még üvegházhatású gázokkal is teleeregeti a légkört undorító passzióinak kielégítése közben. Sújtsa őt a nyitott társadalom kevert népességének vegán megvetése és állatvédő haragja!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/152010

Ajánljuk még a témában