Zöldveszedelem

2019. július 23. 8:23

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A józan eszüket őrzőknek ki kell mondani egyszer és mindenkorra: el a kezekkel a csülökpörkölttől!

„Mindjárt második alapvetésként szögezzük le azt is, hogy tőlem mindenki azt eszik, amit akar. Én eleve azt tanultam gyerekkoromban, hogy nem kell mindennap húst enni. Pénteken pedig eleve nem is szabad. Legfeljebb halat. Következésképpen ismerem a hamis gulyás receptjét, egy jó zöldborsóleves több napon át is kielégíti ínyencségemet. Megeszem tehát a »gyöpöt« is, ahogy mifelénk mondják. Vagyis nincs problémám azokkal, akik visszafogják a húsfogyasztásukat, esetleg teljesen áttérnek a növényekre.

De most, hogy a posztkommunista baloldal rejtőszínt váltva áttért a zöldre, és mellettük kialakult egy álliberális verőemberekből álló rendkívül agresszív átnevelőbrigád idehaza is, a józan eszüket őrzőknek ki kell mondani egyszer és mindenkorra: el a kezekkel a csülökpörkölttől!

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a nagy melegben elment az eszem, tessék csak belegondolni, volt-e az elmúlt hónapokban olyan nap, amikor valaki ne próbált volna bűntudatot kelteni bennünk, amiért globális a fölmelegedés és milliók éheznek a földön. Ez most a »görögdinnye-politika« – kívül zöld, belül vörös – két varázseleme. Az egyedül üdvös haladó ideológia lényege úgy foglalható össze: »Nem elég, hogy a húszabáló keresztény fehér ember felelős a világban tapasztalható egyenlőtlenségekért, de még üvegházhatású gázokkal is teleeregeti a légkört undorító passzióinak kielégítése közben. Sújtsa őt a nyitott társadalom kevert népességének vegán megvetése és állatvédő haragja!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért hasznos ezeket a hozzászólásokat elolvasni, mert ebből látszik, hogy milyen ostoba tud lenni az ember.
Az összes balliberális, az vegetáriánus, a rohadt fideszesek meg természetesen húszabálók, ugye? Ezt akarjátok láttatni.
Tudjátok mikor hiszem el, hogy ez igaz? És rögtön ezt cáfolandó, elmondom, hogy én szinte alig eszem húst, és évekig teljesen vegetáriánus voltam. Egyszerűen azért mert kevés húsétel ízlik, viszont furcsa módon ettől a táplálkozástól nem lettem balliberális.
Ezért tudok azon röhögni, hogy most itt minden balliberális a föld megmentője, és vegetáriánus!
Ha tudnátok hány vérkomcsi "álzöldet" ismerek, (van köztük két Nyomimentumos is)aki két pofára eszi a körömpörköltet, meg a szalonnát. :DDD

Válaszok:
Negue | 2019. július 23. 11:10

Ja....és azt is szeretem, amikor lelkes környezetvédők, a wc-re is kocsival járnak! :)))

Hogy Gajdics mit mond, lepkefing szintet sem éri el ahhoz az fogyasztás-modell és életmodell-propagandához képest, ami pl. a hollywoodi filmekből árad. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a mainstream ideológia által istenített globalizációs termelési modellek felelnek az üvegházhatású gázokat termelő tevékenységek legnagyobb részéért. - Ezekről is van véleményed Bástyaelvtárs?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés