Tarlós elhalasztotta a Szentendrei út felújítását

2019. július 22. 21:30
Egy civil feljelentette az Óbudai Önkormányzatot.

Elhalasztotta a fővárosi Szentendrei út felújítását Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester, egyeztetve a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójával – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Úgy fogalmaztak, hogy „egy magát civilnek mondó óbudai lakos” feljelentette az ügyészségen az engedélyt kiadó III. kerületi önkormányzatot. A munkálatokat a vizsgálat lezárta után kezdi a BKK. A Szentendrei út felújítása közhasznú beruházás, ha a feljelentő pontatlan információkat közölt az ügyészséggel, annak következménye lehet – írta a Főpolgármesteri Hivatal. 

A BKK pénteken azt közölte, hogy hétfőn kezdik a Szentendrei út felújítását a Mátyás király út és a Pünkösdfürdő utca között. Tarlós István tételesen vizsgáltatta felül a területen található fák állapotát - emelték ki. Azt írták: a területen az útépítés miatt 25 fa eltávolítása elkerülhetetlen, ehhez rendelkezésre állnak a jogerős engedélyek.

A felújítás területére eső, azonban az útfelújításban nem érintett, vegyes egészségi állapotú 36 fával kapcsolatban Tarlós István főpolgármester arra utasította a beruházást lebonyolító BKK-t, hogy a Főkerttel közösen újra, tételesen vizsgáltassa felül ezen fák állapotát, hogy minél kevesebbet kelljen kivágni. A pénteki közlemény szerint jövő tavaszig tart a felújítás. 

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Épp ideje hogy elvegyék a kedvét a "civileknek"... Melyik "civil" szervezet fogja kifizetni a késedelemért okozott kárt és az elvesztett per költségét?

Ha ezt James Bond megérte volna... Mióta hívjuk civilnek az ügynököket?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés