A többi párt nem akarta kivizsgálni a Facebook-cenzúrát

2019. július 16. 11:14

Dúró Dóra
Facebook
Ha a többiek megalkuvók is, mi nem adjuk fel!

„Szinte minden napra jut egy-egy cenzúra a Facebook részéről, ráadásul egyre átláthatatlanabb és egyre több tartalmat tiltanak le. Olyan elképesztő mértékű lett mára a vélemények elhalgattatása, hogy a radikalizmussal egyáltalán nem vádolható Alapjogokért Központ videóját is eltávolították.

Nyilván nem véletlen az egész folyamat: a politikai vélemények és szabadságjogok korlátozása az egyértelmű cél. A Mi Hazánk képviselőjeként vizsgálóbizottságot kezdeményeztem azért, hogy egy Zuckerberg vezette hatalom ne avatkozhasson be ilyen mértékben a mi életünkbe, de még csak válaszra sem méltatott egyik frakcióvezető sem.

Így kijelenthetjük most már azt is: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely megregulázná a Facebookot. De ha a többiek megalkuvók is, mi nem adjuk fel!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ellenzékben lenni nyerő. Ha mindenki elutasít: mártír vagy, aki tovább küzd. Ha vannak, akik egyetértenek: a te indítványodra alakul ki az egység.

Egyébként a Facebook tényleg politizál, nem is pártatlanul. Egy globális szuperstruktúra, amely elkötelezett a nyílt társadalom eszméje mellett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés