Elindult a Budapest Pride

2019. július 6. 16:47
A Kossuth térről indul az idei menet.

A Kossuth térről kezdte meg idei vonulását a Budapesti Pride szombat délután. A rendezvényhez nemcsak az útvonal elején, hanem bárhol lehet csatlakozni.

Az útvonal: Kossuth tér, Markó utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Erzsébet tér, József Attila utca, Széchenyi István tér, Március 15. tér.

Forgalomkorlátozás

Az esemény miatt az említett útvonalon forgalomkorlátozás lép életbe. Délután lezárják a Szalay utca – Falk Miksa utca – Markó utca útvonat, a Bajcsy-Zsilinszky utat a Stollár Béla utca és a Deák Ferenc tér között, az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky út és a Lánchíd között, a Széchenyi István teret, az Eötvös teret, a Lánchidat, az Apáczai Csere János utcát az Eötvös tér és a Petőfi tér között, valamint a Petőfi teret és a Március 15. teret – tájékoztatott a BKK.

Közölték, a lezárások miatt módosul több közösségi közlekedési járat forgalmi rendje is. Hozzátették, ma kezdődik a 4-es és a 6-os villamos felújításának újabb üteme a Margit körúton, és a 3-as metróvonal felújítása is tart, ezért a BKK a 2-es és a 4-es metró használatát javasolja.

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel tudják, hogy tarthatatlan a beállítottságuk, ezért erőszakosak, dialógusra képtelenek, provokálnak. Önmaguk félreértésében élnek, s azt követelik, hogy az egészséges nagy többség kritikátlanul sodródjon velük.

Tábla: több LMBTQ propagandát az iskolákba. Hát a kurva anyád az.

A menetet kísérő mentőautók jó szimbólumai ennek az egész ízlésficamnak. Azzal dicsekszenek, ami a szégyenük.

A Fenevad előjegyzési naptárába a bejegyzés:
2019. július 6., szombat: Budapest Pride.
És a Fenevad-szolgák elindultak a Budapest Pride-on.
És Budapest nem szégyellte magát... , sem Magyarország.
Ezzel - sajnos, pár órára mindenképp - a Fenevad partnereivá váltunk.
Hallgatás - beleegyezés.
Beleegyezés, támogatás.
Támogatás, bűnrészesség.
És Fenevad: tapsikol...

Őszintén, jó buzinak lenni?

És Biden szavain a zsidó szervezetek közül több felhorkant:
nem kellene ennyire nyíltan támogatni bennünket, ez már-már színtiszta antiszemitizmus...

Érdekes kísérlet lenne: beperelni a Pride-vonulást engedélyező szervet, kiskorúak megrontása, pedofília, közbotrányokozás estébé - jogászok! - címen!!!
Mi történne?
Ki kell próbálni:

Ne fáradj. Minden világos.

Március 15. tér a végállomás?
Miért nem Szemlőhegy?
Ez nem is igazi Pride.

Válaszok:
kalotaszeg | 2019. július 6. 23:18

Valaki egy Tarlós alakját ábrázoló fényképes figurát vitt magával a felvonulásra, s ezzel a lehető legnagyobb öngólt lőtte: egy állítólagos jogokért felvonuló tömegben senki nem akadt, aki fenéken billegette volna a személyiségi jogsértőt?!

Hát, nemigen jött be nekik: elég, ha itt elolvassuk a nagy többségben levő elutasító kommenteket. Az a bajuk, hogy még a kevésbé képzettek is érzik, hogy ez a nagy hangon hirdetett blöff nem igaz, mert nem természetes.

Ha a te írásod is csak ízlés dolga, akkor minek írod le?...

Relativizáltad a keresztény hitet, hogy az csak egy ízlés, pedig a hit abszolút. Egy állítólagos hívő azért nem vehet részt a Pride-on, mert az ellentmond Isten szexualitásról adott parancsának, s ezt senkinek sincs joga megkérdőjelezni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés