Köszönöm Kálmán Olgának, hogy beszállt a politikába

2019. június 27. 10:29

Dobrev Klára
Facebook
A Fideszt csak sok-sok tisztességes, bátor ember közösen tudja legyőzni.

„Elszoktunk tőle, hogy egy politikai kampány érdemi dolgokról szól. Migránsozás, sorosozás helyett, egészségügy, tömegközlekedés, köztisztaság. Személyeskedés helyett tartalmi viták. A budapesti ellenzék megmutatta, hogy milyen lenne a politika, ha nem a Fidesz játékszabályai szerint kell játszani. A vitától, a küzdelemtől nem kell félni, ettől lesz jobb a világ! Persze, volt kisebb-nagyobb adok-kapok, a verseny hevében előfordul. De volt elegáns bocsánatkérés. A pultoknál álló aktivisták egymásnak segítettek, nem volt egy rossz szó vagy gesztus.

Nagyon köszönöm Kálmán Olgának, hogy beszállt a politikába. Mindenkit bátorítok, a Fideszt csak sok-sok tisztességes, bátor ember közösen tudja legyőzni. Erre készülünk októberben, ezért fogom én is minden erőmmel Karácsony Gergelyt támogatni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A budapesti ellenzék megmutatta, hogy milyen lenne a politika, ha nem a Fidesz játékszabályai szerint kell játszani."

Tényleg meg.

Egy inkompetens egykori tévés, egy kerületet is vezetni képtelen pártvándor és egy, az SZDSZ-t hősének tekintő vadliberális baráti cicaharca: ez lenne az ideális politikai környezet Dobrev asszony szerint.

Az a 2.5 millió "fasiszta" meg, aki a kormánypártokra szavaz, miért is érdekelne egy tőrőlmetszett "európai demokratát"?

Mi is köszönjük KO- nak, hogy aktívan hozzájárult a Gyurcsányi párt vereségéhez:-)
Azt is köszönjük, hogy KO hiszti miatt nem vett részt a sajtótájékoztatón:-))) mindent elmond a kulturáltságról

Kérdés, hogy foglalkoztatják- e tovább az állástalan KO- t, vagy kidobják.

Ez elég zavarosra sikerült.

Ha Gyurcsány egyszer már Karácsony mögé állt, rávéve őt, hogy ne kampányoljon saját csapatának, aztán a maga modoros stílusában elmondta, megálmodta, hogy Karácsonnyal nem lehet nyerni, ezért Olga az igazi, akkor most mi a helyzet? Mert most mégis Karácsonnyal kéne nyerni, tehát vissza kéne állni Karácsony mögé. Fehéren-feketén, ez lett a választási színjáték eredménye.

Az MSZP pedig, mint az előválasztás nyertese, miért adna át helyeket a Karácsonyt előbb már csőbe húzó DK-nak? Milyen érvek, milyen kényszer mentén kéne ezt tennie? Ha Olga nyert volna, Gyurcsány nem alkudozna senkivel, hanem diktálna.

Olga pedig Simicska után Gyurcsánynál is eldobható báb lett. Ha csak Gyurcsány nem indítja mégis az őszi választáson. Egyáltalán nincs kizárva, mert őt nem a mostani polgármester választás érdekli, ő 2022-re érvényes helyosztót játszik.

Ha van előválasztás, akkor ott lennie kell választéknak. Gondolom, ez így logikus. Ez pedig csak úgy megy, ha minden politikai erő indít saját jelöltet. Az MSZP elindította a házibajnokság győztesét, Karácsonyt.

Asszisztens Dobrev Feri mellett Brüsszelben?

Nem erő kell hozzá, hanem hitelesség, szakértelem. A ti "programotok" csak ötletelgetés, amit a budapestiek napról-napra nyomon követhettek.

Válaszok:
Sulammit | 2019. június 27. 12:28

Akkor én maradtam csak hátra. Nem baj, mint tudjuk, elsőkből lesznek az utolsók és utolsókból az elsők.

Köszönöm a másfél millió budapestinek, hogy nem Karácsony Gergelyre, nem Kálmán Olgára, nem valamilyen Gáborra adta le a szavazatát.
Köszönöm nektek ti okos és bölcs budapestiek, mert ezzel tovább tud fejlődni a fővárosunk, és nem süllyed bele az ellenzéki csatározások fideszes szavazók gyűlöletébe.

Az MSZP-nek most, hogy a jelöltjük nyert, el kell döntenie, hogy továbbra is egyre soványodó gazdaállat lesz, felmossák vele a padlót, vagy folytatja azt, amitől a legnagyobb beágyazottságú pártból liberális erők játékszere lett.

Azt pedig, hogy szakképzetlen jelöltekből hogyan csinálnak polgármestert majd a választók eldöntik. Még Karácsony sem tudott megfelelően működni, Olga sem fog pusztán a nagy szájú arroganciával eredményeket elérni. Cégérnek persze jó lesz, Demszky húsz évig csinálta, meg is lett az eredménye. Karácsony jó példa lesz arra, érdemes-e dacból bárkire szavazni.

Azért nem ártana valamilyen idevágó ranglétrát végigjárni. 1990-ben mindenki nyeretlen kétéves volt, de harminc év után már nem ott kéne tartani, hogy külső jegyek alapján állítunk jelölteket. Bárki teszi is, ez a véleményem.

Karácsony főpolgármestersége esetén ( ami nem valószínű) alpolgármesteri poszt?

Minimum. Ugyan valószínűbb, hogy Karácsony is munkanélküli lesz. Zuglóban Horváth indul:-))))

Horváth lehet, habár vicces lenne, köze nincs Zuglohoz
Karácsony szerintem esélytelen.

"A Fideszt csak sok-sok tisztességes, bátor ember közösen tudja legyőzni."

Akkor a dékások miért próbálkoznak?

Olgát kizárólag a nagy szája, az agresszivitása miatt vették elő. Ő illett a Gyurcsány házaspár hasonló stílusához. Karácsonyt úgy akarják eladni, mint annak idején Demszkyt, ő a szimpatikus, mosolygós fiatalember, miközben nem ért ahhoz - Demszky sem értett - amire meg akarják választatni.

"Fideszt csak sok-sok tisztességes, bátor ember közösen tudja legyőzni."

Szóval amikor 2006-ban legyőztétek, akkor az sok tisztességtelen, gyáva ember tette volt. Ezt eddig nem tudtam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés