Egy, csak egy vesztes van talpon a vidéken

2019. június 25. 20:44

Vésey Kovács László
Pesti Srácok
Az MSZP fénykorában, pimaszul fiatalon magasra jutott tehetség sajnos folyamatos lejtmenetbe került.

„Horváth volt már alpolgármester a dicsőséges Demszky éra utolsó éveiben, majd innen próbált szintet lépni, amikor 2010-ben az MSZP főpolgármester-jelöltjeként ígérte meg, hogy beírja az IDKFA kódot az ingyenes BKV-ért. Az MSZP fénykorában, pimaszul fiatalon magasra jutott tehetség innentől sajnos folyamatos lejtmenetbe került, de még 2014-ben is harmadik lehetett a baloldalon, miután Falus Ferencnél kicsit korábban lépett vissza Bokros Lajos javára. Most azonban még összesen öt jelölt van talpon (ha igaz a hír, hogy az állítólagos Magyar Liberális Párt is indít egy Sermer Ádám nevű valakit), de Horváth nincs köztük. Régi motoros ő a budapesti politikában, most mégis az egyetlen, akit máris kiszorítottak, aki immár tét nélkül, otthonról figyeli a semmiből felbukkantak vetélkedését. Mint amikor az olaszok nem jutnak ki a vébére, de Izland és Panama ott van.

Amikor valaki profi bokszolónak szegődik, és menedzsment is áll mögötte, akkor az első meccsei arról szólnak, hogy a közönséggel is el kell hitetni: ő egy bokszoló, aki képes nyerni. Így lehet – ahogy Karácsony Gergelynek is kimérték ezt a pályát – elaraszolgatni a címmeccsig, felhozómeccsek sorozatán át. Ezeken elejétől fogva tudni lehet, hogy a másik felet vesztesnek hozták oda. Ezt persze a másik fél is tudni szokta, és rendszerint gázsiért vállalja a verést. A februári első előválasztási körben elkalapált Horváth Csabában viszont meglepő ez a készségesség, inkább azt feltételezzük, hogy nem egészen részletezték neki az ő szerepkörét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát kéne, hogy számítson, mert igen kevés olyan politikusuk van, aki a városházán el tud számolni tízig.

Karácsony egy köcsög. Arra jó, hogy vigyorogjon, mint a tejbetök, meg hülyeségeket beszéljen.

Horváth állt a járdán és mondta, hogy csúcsforgalom, dugó van, mögötte meg szinte nem is volt autós, aki arra járt:-))))))
Eddig egy MSZP- snek tudnia kell, hogy mindig hátra kell nézni.

Jó, hát nem lehet mindenki ennyire jó matekból. Mindenesetre az igaz, hogy Horváth Csaba kimagaslana a mostani főpolgármester-jelöltek közül. Már ha indulna. Ami nem azt jelenti, hogy Horváth Csaba micsoda elképesztő képességekkel bír, hanem a többi jelölt ilyen alacsony színvonalú médiaprosti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés