A hőségben tunyuló kormány

2019. június 19. 14:53

Lendvai Ildikó
Facebook
Madarat tolláról, embert stratégiai partneréről?

„Emlékeznek? »Ha Magyarországra jössz, tartsd be a törvényeinket!« Feltéve, ha nincstelen menekült vagy, és nem a kormány dúsgazdag stratégiai partnere, mint a számos kedvezményben részesülő Suzuki. Rajta nem kérik számon még a megtépázott Munka Törvénykönyvet sem. Ezért merte kirúgni azt a régi dolgozóját, aki helyi szakszervezet szervezésébe fogott. Megtehette, hogy nem tárgyal sem a Vasas Szakszervezettel, sem parlamenti képviselőkkel. Megengedheti magának, hogy a hírek szerint a hőségriadó idején nem biztosítja, ami a dolgozók egészsége érdekében másutt kötelező. 

A biztonsági őrök állítólag közölték, hogy nincs kivel tárgyalni, mert egy kivétellel a vezetés focimeccsre ment. Majd a magát a kerítéshez láncoló Imréhez rendőröket hívtak. Ezután (nyilván utasításra) egy busszal próbálták eltakarni őt, hogy ne lássák meg a műszakváltásra érkező dolgozók. Így is voltak bátrak, akik nedves törülközőt adtak neki a meleg ellen vagy köszönetet mondtak. 

Hőségriadó? A figyelemfelhívó akció talán riadóztatta a hőségben tunyuló kormányt. Ha már a nemzeti érdek őrének kiáltják ki magukat, itt az alkalom, hogy végre kiálljanak a magyar munkavállalókért. Vagy madarat tolláról, embert stratégiai partneréről?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek megnyerték a választást? Vagy minek irogat ez ide?

Imre az a hazug, aki azt hazudta, megverték a rendőrök. Ennyit a hitelességéről.
Ildikónak:-) nem kéne már görcsölni. Elég volt. Biztos szép rendes a nyugdíja. Az mszp-nek úgyis mindegy már, ki mit mond. Érdektelen.

Imre, a leláncolt Prométheusz!

A mandinak abban igaza van, hogy magunktól soha nem olvasnak el. Talán így lehetne őket egy kicsit visszafogni, nem olvasással és akkor az érdektelenség homályába vesznének. De amíg kapnak felületet, ontják magukból a vadabbnál vadabb megszólalásokat.

Unokámat ide ültettem a gépem mellé, hogy tökéletesen tudjon asszociálni a madárijesztőre.......

Egyetértünk. Nem véletlenül szemtelenedtek el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés