Egy bevándorló győzött a görlitzi polgármesterválasztáson

2019. június 17. 11:02
A szavazatok több mint felét nyerte el.

Egy bevándorló győzött a bevándorlásellenes AFD jelöltjével, Sebastian Wippel veterán katonával szemben a görlitzi polgármesterválasztáson – írja az Euronews.

A szavazatok több mint felét nyerte el a román nemzetiségű férfi,  Octavian Ursu nyerte, aki a rendszerváltás óta él Németországban.

Egy helyi lakos így mesélt élményeiről a cikk szerint: „mindannyian megkönnyebbültünk. A Live Tickeren követtük az eredményeket kora estétől kezdve, és nagyon izgultam. Bizonytalanok voltunk, hogy mi fog történni. Én optimistán álltam hozzá, de sokan pesszimisták és idegesek voltak. Megkönnyebbültünk, boldogok vagyunk, és reméljük, hogy mostantól jobban mennek majd a dolgok, és a város elkötelezettebb lesz”.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyenkor látszik mennyire reménytelen ez az egész...
2015-óta rég nem látott szintű erőszakos bűncselekményhullám söpört végig Németországon. Amiből az egyszerű újságolvasó-TV néző-csak mainstream balliberális internetes site-on pallérozódó átlag német semmit nem vett észre. Ha nem Kölnben lakik, akkor még a nagyipari szexuális erőszakról is azt hiszi csak az angolok meg svédek gyakorolják. A német politikusi-média elit a migráns szót negatív kontextusban ki nem ejti. pozitív dolgot sem tud mondani- így a közbeszédből eltűnt a másfél millió muszlim migráns. Amit biztosan tud a német állampolgár, az az hogy az AfD náci párt, sötét tervekkel, akikkel szemben minden megengedett. Mire a legtöbb németnek lesz saját-élménye a muszlim hódítókkal szemben, addigra már a demográfia teszi lehetetlenné a demokratikus váltást. Végetek van németek és hosszútávon végünk van nekünk is...

Korrekt. Nem látom okát miért lenne ez gáz. Ha egy vallásos pakisztánit választottak volna, na az gáz lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés