Nyugaton a halálkultusz terjed, nálunk a gyermekszeretet

2019. június 14. 20:44

Kiszelly Zoltán
Mozgástér
A magyar kormánynak a magyar emberek adóforintjaiból milyen más gyerekeket kéne támogatnia?

„Aki a hagyományos családképet támogatja, vagy a degenerációs folyamatokat bírálja, esetleg a dolgokat és folyamatokat a nevén nevezi, azt a »gender« áltudomány felkent papnői veszik célkeresztbe, vagy csak »homofóbnak« nevezik, és ebben a feje tetejére állt világban máris neki kell mentegetőznie.

Az Elbától keletre, ahol a hagyományos családmodell számos ország alkotmányában is rögzítve van, más szelek fújnak. Mifelénk a családok gyermekvállalásának támogatása áll a középpontban. Tízből hét-nyolc európai biztosan ezt választaná, ezért is támadják ilyen vehemensen ezt a politikát a halálkultusz hívei.

Annika Strandhäll svéd szociális miniszter például azért támadta a magyar családvédelmi akciótervet, mivel az szerinte »eredeti« magyar gyerekek születését támogatja. Azt nem tette hozzá, hogy a magyar kormánynak a magyar emberek adóforintjaiból milyen más gyerekeket kéne támogatnia?

Mi magyarok, a Bokros-csomag kapcsán és a Gyurcsány-Bajnai korszakban már megtapasztaltuk, hogy a megszorítások miként vetik vissza a teherviselő középosztály teljesítményét és gyermekvállalási kedvét. Ezért tette a polgári kormány 2010-től a »legszemélyesebb közügyet«, a gyermekvállalást kormányzati prioritássá, így kilenc év alatt 2,250 milliárd forint maradt a magyar családoknál. Főként a gyermeket vállaló családoknál.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Augusztus 20 szent István történelmileg eleven szellemiségének ünnepe.

Zoli most is kitűnő elemző, tanulságos gondolatokkal.Ha neked nem tetszik, amit ír, a hiba nem az ő készülékében van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés