Kit ajánlanak a budapestiek?

2019. június 5. 11:40
Karácsony Gergely beindította „Budapest felszabadításának a folyamatát”, azaz az ellenzéki előválasztás második fordulóját, igaz, még nem tudni, hogy rajta kívül kit ajánlhatnak a budapesti szavazópolgárok.

A Nyugati téri aluljáróból jelentkezett a zuglói polgármester Barabás Richárd társaságában. Karácsony – mint az télen kiderült – az előválasztás első fordulójában legyőzte a szocialista fővárospolitikust, Horváth Csabát.

Az MTI szerint Karácsony Gergely hozzátette, a civil választási bizottság megtárgyalta az összes nyitott kérdést, így nincs akadálya elindítani azt a folyamatot, amelynek során megkeresik azt az embert, aki esélyes kihívója lehet Tarlós István főpolgármesternek, „a Fidesz budapesti helytartójának” - közölte.

Most nem tudni, hogy a fővárosiak kit ajánlhatnak még rajta kívül, ugyanis Puzsér Róbert a héten jelentette be, hogy kiszáll az előválasztásból, és a Momentum hétfőn bemutatott jelöltjéről csak annyi bizonyos, hogy elindul az előválasztáson, de az nem, hogy őt is ajánlhatják-e a fővárosi választók.

Frissítés: Karácsony Gergely a sajtótájékoztatón elmnodta, hogy örül annak, hogy a Momentum is állított jelöltet az előválasztásra, és úgy fogalmazott: „egy nemes versengés lesz közöttünk a főpolgármester-jelölti posztért”.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mármint Budapest megszállását. Ha már a bolsevik tematika mentén haladunk.

Azt is mondta a rádióban, hogy ők a többség:-))))))))))
Röhögés nélkül ki tudta mondani.

"a Momentum hétfőn bemutatott jelöltjéről csak annyi bizonyos, hogy elindul az előválasztáson, de az nem, hogy őt is ajánlhatják-e a fővárosi választók"

:DDDDDDD

ÁÁÁ

Ebből még lehet "Falus Ferenc" is, úgy látom...

ZSENIÁLIS!!!
Ez a fazon már a rajtvonalnál kiiratkozott, úgy látom. :))))))

A nagyon progresszív "21. századiak" elfelejtették csekkolni a csodafegyverük facebook-előéletét...

Na, a másik agytröszt meg képes Budapest FELSZABADÍTÁSÁRÓL értekezni... ugyebár 1990-ig ezt a kifejezést kellett kötelezően használni a második világháború egyik leghisszabb, legbrutálisabb, legtöbb áldozatot követelő, a budapestieknek leírhatatlan szenvedést okozó városi csatájára...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés