Dermesztő Cseh Katalin hangfelvétel

2019. május 29. 16:12

Csépányi Balázs
Magyar Nemzet
Papp Réka Kinga botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, a szülész-nőgyógyász végzettségű Cseh Katka csak idétlenül nevetgélt.

„A műsorban arról beszéltek, hogy a terhesség valójában egy probléma, és ennek a problémának milyen megoldásai lehetnek, a védekezéstől az abortuszig.

A videó leggyomorforgatóbb része amikor (36:39-nél) Papp Réka Kinga elképesztő módon, botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, amin a szülész-nőgyógyász (!) végzettségű Cseh Katka, aki azonos a Momentum vasárnap megválasztott EP-képviselőjével, Cseh Katalinnal, csak idétlenül nevetgélt, majd hozzátette: »Ezt még nem hallottam (…) Majd elterjesztem én is a kis körömben.«

Ő tehát Cseh Katalin, a Momentum ifjú üstököse. Ő képviseli a Momentumot az Európai Parlamentben, ahol az ALDE liberális frakcióban nyilván Guy Verhofstadttal vállvetve harcol majd.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 286 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán tényleg olyan, mint a botmixer. Csak itt egy meg nem született ember kerül a kések közé.

Ez megdöbbentő. Mert a politikai nézeteiben mindenki szabadon lehet hülye, de orvosként nem.

"Papp Réka Kinga botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, a szülész-nőgyógyász végzettségű Cseh Katka csak idétlenül nevetgélt."

Miért nem lepődtem meg, egy cseppet sem?

Ez mindegy az egészet tekintve.
Egy Ember sem viccelődik az abortusszal, ugyanis az a gyilkosság egyik ( hivatalos ) formája.

Ha szerinted az a durva, ami itt megy, akkor még nem jártál a HVG vagy a 444 fórumain, vagy jártál, csak szokás szerint a szemüveg nem áll jól.

Hány nő, hány házaspár szenved attól, hogy nem jön össze a baba, ami a két nő szerint "probléma".
Répa Kingát már ismerjük. Ez a Cseh Katalin jó, hogy nem praktizál. Egy ilyen ocsmány megnevezésen nevetni, ( botmixer) nagy érzéketlenségre és primitívségre vall.

"a terhesség valójában egy probléma"

Igazad van (s valamifajta butaság öt diszlájkot adott kommentedre )

Dermesztő?
PaprikaKinga harcos (RAF vöröshadseregfrakció kedvelő) feminista sajátgyerekét nevelő anya botmixer szófordulata a (halálosan) kényelmes magzat-elvetéltető (ember-elvetéltető) tabletta dermesztő népszerüsitése.
(és Cseh annyirannnyira "KATKA" ifjú el-nem-kezdő szülész-nő-gyógyász a szófordulatot bár NEM ismerte de mondja hogy jól majd elterjeszti a kis köreiben (immár ez az ALDE) )

( Áld-e? Áldott állapot? nem, csak európai liberális párttömörülés : ALDE ----- az ojrópai EPP Néppárt + SocDemek számszakilag tán szükséges koaliciós társa)

Gonoszoknak mondom, a Világ Hátérhatalmi irányítgatóinak: ezt a női aktivistát sa botmixer-versus-kényelmesVetéltetőtabletta születés-gátlás gondolatát és gyakorlatát

a népességrobbanó Közép-Afrikába kellene allokálni.

ez a kuka-bányász-brigád munka elég alja(s) munka, de biztos nagyon jól fizet

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés