Se Gyurcsány, se Orbán: a Mi Hazánk

2019. május 25. 13:10

Sakk-matt.

2019. május 25. 13:10
Dúró Dóra
Facebook

„A Kúria jogerős döntését is semmibe veszi az RTL Klub

A »demokrácia bajnokai« és a »sajtószabadság megtestesítői« kertelés nélkül megírták a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy nem hajlandók eleget tenni a Kúria jogerős döntésének, és nem teszik közzé a választás előtt a kampányfilmünket. Felháborító, ami az elmúlt két hétben a pártunkkal szemben történt: cenzúra cenzúra hátán ért minket, hogy elhallgassák a valóságot. Közben egy másik beadvány kapcsán az NVB azt is kimondta, hogy nemcsak eljárását tekintve volt jogsértő az RTL Klub, de a c***********s eredendően kriminológiai fogalom, annak használata a közbeszéd részévé vált, így tartalmilag sem kifogásolható, ha például a Mi Hazánk filmjében szerepel. Sakk-matt. De az RTL Klub válasza: na és?

Mindez új tétet ad a választásoknak: mutassuk meg, hogy velünk szemben nem lehet ezt megtenni! A szavazófülkékben tegyük egyértelművé, hogy nem engedünk a cenzúrának! Vasárnap legyünk többen, mint a cenzorok! Se Gyurcsány, se Orbán: a Mi Hazánk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2019. május 26. 18:00
Na kezdődik megint... van egy párt amivel kapcsolatban a ballib azzal tudja vádolni a kormányt és Orbánt, hogy ők hozták létre, ők pénzelik, lehet megint mutogatni a külföldön, hogy nácik masíroznak az országban Orbán tudtával... vagyis rajtuk keresztül lehet támadni. Közben meg ők is nyomják ezt az faszságot, hogy sem Orbán sem Gyurcsány, mintha a két embert és munkásságukat egy picit is lehetne egy lapon említeni. Egyébként meg Toroczkai és Dóra meg a Novák is vastagon benne volt abban, hogy: amit 2010 előtt mondtak nem volt igaz - mi a garancia arra, hogy amit most mondanak az igaz? Egyébként meg inkább arról pofázzanak, hogy hogyan lehet az, hogy Toroczkai Gyurcsányék alatt mindent megúszott, Budaházy meg nem.
NTLLK
2019. május 26. 10:01
Mindig kell egy ilyen légypapír párt, amire ragadnak a naív jobbosok. Így vannak szem előtt, nem kell fáradságosan, titkosszolgálattal kutatni utánuk. A vezetők meg háromfélék: 1. Hazudik, de nem tud róla. 2. Tudja, hogy hazudik. 3. Hazudik, de nem érdekli.
Budai Katalin
2019. május 26. 02:24
Dórácska! Olyan déjá vu érzésem van. Ezt a szlogent már használta valaki, aztán kiesett a parlamentből és vihette a kalapkáit magával Tamásiba. Ezt akarod te is? Tudod ki volt az illető? Dávid Ibolya.
áfonya
2019. május 26. 01:54
Dóra csak a magad ne egy nemzet nevében beszélj , nem vagytok tényezők. Régi vona féle mantrát fújjátok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik