Identitásunk nem válhat a bevándorlás áldozatává

2019. május 24. 08:58

A Fidesz több mint két évtizede egy patrióta, jobbközép konzervatív párt, és az is marad.

2019. május 24. 08:58
Gulyás Gergely
Gulyás Gergely
Magyar Nemzet

„Európai parlamenti kampányzáró eseményt tartott Milánóban az európai jobboldal, a Matteo Salvini vezette olasz Liga mellett számos európai konzervatív párt volt jelen. Miért nem ment el a Fidesz az eseményre?

A Fidesz az Európai Néppárt tagja, és ez az európai parlamenti választásokig biztosan így is marad. Ezért egy másik párt kampányeseményén nem volt keresnivalónk.

Pedig a tudósítások szerint nagyon várták a Fideszt. A tömeg ujjongott, amikor a kivetítőn feltűntek a magyar határzárról, illetve Orbán Viktor miniszterelnökről készült képsorok.

Ez bizonyára így történt. Annyiban kölcsönös az öröm, hogy ­Európa jövője szempontjából a legkevésbé sem hátrányos, ha több olyan jobboldali csoportosulás is létrejön akár több frakció formájában, amelyek együttműködnek, és kulcsfontosságú közös nevezőnek tekintik, hogy erős Európát csak olyan erős nemzetek alkothatnak, amelyek nem nyugszanak bele, hogy identitásuk a bevándorlás áldozatává váljon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2019. május 24. 20:08
"Videóval megmutatjuk, hogy mit tud tenni egy magyar ember agyával a pártsajtó." https://444.hu/2019/05/23/videoval-megmutatjuk-hogy-mit-tud-tenni-egy-magyar-ember-agyaval-a-partsajto
avízazúr
2019. május 24. 14:47
Valaha jogásznak és jól felkészültnek tűnt. Mindez teljesen lemúlt róla. Ma már csak a szeppent alázatosság és szolgalelkűség megtestesítője. Ez lett az IDENTITÁSA.
Zokni
2019. május 24. 13:52
"...Európát csak olyan erős nemzetek alkothatnak, amelyek nem nyugszanak bele, hogy identitásuk a bevándorlás áldozatává váljon." - mondja a papagájkommandó. Az identitás szónál nagyon fontos, hogy állandóan ismételgessük: Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Identitás. Ja! Mondtam már? Identitás.
Mich
2019. május 24. 12:50
Így van: Identitásunk nem válhat a bevándorltatás és az EU-s baromkodások áldozatává.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik