Identitásunk nem válhat a bevándorlás áldozatává

2019. május 24. 8:58

Gulyás Gergely
Magyar Nemzet
A Fidesz több mint két évtizede egy patrióta, jobbközép konzervatív párt, és az is marad.

„Európai parlamenti kampányzáró eseményt tartott Milánóban az európai jobboldal, a Matteo Salvini vezette olasz Liga mellett számos európai konzervatív párt volt jelen. Miért nem ment el a Fidesz az eseményre?

A Fidesz az Európai Néppárt tagja, és ez az európai parlamenti választásokig biztosan így is marad. Ezért egy másik párt kampányeseményén nem volt keresnivalónk.

Pedig a tudósítások szerint nagyon várták a Fideszt. A tömeg ujjongott, amikor a kivetítőn feltűntek a magyar határzárról, illetve Orbán Viktor miniszterelnökről készült képsorok.

Ez bizonyára így történt. Annyiban kölcsönös az öröm, hogy ­Európa jövője szempontjából a legkevésbé sem hátrányos, ha több olyan jobboldali csoportosulás is létrejön akár több frakció formájában, amelyek együttműködnek, és kulcsfontosságú közös nevezőnek tekintik, hogy erős Európát csak olyan erős nemzetek alkothatnak, amelyek nem nyugszanak bele, hogy identitásuk a bevándorlás áldozatává váljon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Identitásunk semminek nem válhat áldozatává, most a migráció a legnagyobb veszély.
A migrációnál is nagyobb veszély, ha nem ismered fel az ellenséget, - mely a migráció mögött IS áll - ha nem vagy képes beazonosítani.
Ezért (keresztény ifjaknak és nem ifjaknak, továbbadom):
1. Felismerni a feladatot és haladéktalanul fókuszálni a végrehajtására. (Fejleszd önmagad képzett katonává-harcossá, mert végeérhetetlen erő harcol ellened.)

"az EURÓPAI CIVILIZÁCIÓ megtartása" = Euro-realizmus.
Az egyetlen eurorealista erő: a V4-ek, Magyarország kerítése kiemelten!

Abszolút értékben, egzakt értékelésben az eurorealista magyar Orbán-kormány nyolc év alatt többet tett Magyarországért, mint az elmúlt 60 év bal-bolsi, bal-libsi kormányai együttesen.
Egy faktorban lényegesen kevesebbet, az adósságcsinálásban:
Nem adósította el Magyarország jövőjét, gyermekeink, unokáink jövőjét, viszont visszafizette-fizeti a magyarellenes "magyar" kormányok adósságtömegeit.

"a legkevésbé sem hátrányos, ha több olyan jobboldali csoportosulás is létrejön akár több frakció formájában, "
Az Eu-választásokat a Weber-i Néppárt maradványa, a szocik, a vörös, zöld elb.szott alosztály együttesen koalícióban meg fogja nyerni.
Ami legkésőbb őszre kiveri a biztosítékot, nemcsak Európa keleti felében, de már Nyugaton is.
Ma elképzelhetetlen káoszt hoz Európára a Weber-Timmermans-Verhofstadt-Zöldek Népfront.
Olyat, amilyet még nem látott Európa, reménykedjünk, hogy a polgárháború előszele nem fogja jéghegynek sodorni a kontinenst.
A jéghegy: G. Soros-bagázs, azaz a hatalom, amely gyáva megnevezni magát.
Törvény: a gyáva a legveszélyesebb, mert az aljasság elképzelhetetlen módjaira képes.

Gulyás Gergely:
"A Fidesz TÖBB MINT KÉT ÉVTIZEDE egy patrióta, kereszténydemokrata, jobbközép konzervatív párt, és az is marad."

Gulyás Gergely pofátlanul HAZUDIK.

A VALÓSÁG:
"1999. február 28.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke tartja a Liberális Internacionálé(LI) szerdán kezdődő kétnapos brüsszeli kongresszusán a megnyitó beszédet.
Orbán Viktor rámutatott, hogy a kelet-közép-európai rendszerváltások sikeréhez szükség volt a liberális gondolkodás megújítására. A rendszerváltó országok kormányainak kulcsfeladata ugyanis egy nem tipikusan liberális kihívás, egy új állam építése volt. A sikert igazolja, hogy ma a kelet- és közép-európai térségben négy államban – Észtországban, Lettországban, Szlovéniában és Magyarországon – vezető és további kettőben – Szlovákia és Románia – jelentős koalíciós szerepet töltenek be a szabadelvű pártok.

“A térség sok országban már a posztkommunizmus is véget ért. Magyarországon ez a liberalizmus megújulásával volt lehetséges” – szögezte le a miniszterelnök.

A megújulás elemei közé sorolta az értékek világossá tételét, az egyéni szabadság és a jogérvényesítés határának megtalálását, a kábítószerrel és a bűnözéssel szembeni fellépést, valamint a családi értékek, a nemzeti hagyományok és a kulturális örökség megőrzésének törekvését."

"1999. december 4
Orbán Viktor, a Fidesz-Magyar Polgári Párt elnöke szombaton Helsinkiben részt vett
a Liberális Internacionálé (LI) Bureau-jának,
az LI legszűkebb döntéshozói testületének szokásos évi ülésén."

"2000. október 25.
Várhegyi Attila országos választmányi elnök képviseli a Fideszt a Liberális Internacionálé (LI) csütörtöki és pénteki ottawai kongresszusán, ahol a párt hivatalosan kilép a nemzetközi szervezetből.
“A Fidesz kilépése nem jelenti azt, hogy bármiféle szakadásról vagy elfordulásról lenne szó, hiszen az Európai Néppárt és az Európai Liberális Párt frakciója koalícióban tevékenykedik az Európai Parlamentben. A Fidesz és a kormány programjában a liberális elvek mellett megtalálható keresztény és konzervatív értékek megkövetelik, hogy hivatalossá tegyük a kapcsolatot az Európai Néppárttal” – nyilatkozta Várhegyi Attila"
(Forrás: MTI)

Látszik, hogy gőzöd sincs,
milyen "jövevények"-re vonatkozik Szent István Intelmek-je.

Győrffy György (István király és műve, Gondolat, 1977) könyvében ezt írja,
OLVASD:
"A középkorban azonban nemzetiségi kérdés még nem volt, s így az Intelmek szavai
nem értelmezhetők kisebbségekre.

Itt inkább a középkori központok "nemzetköziségéből" származó előnyről van szó. A királyi udvart az emelte, ha külföldi királynő és kíséret mellett idegen testőrsége volt; az egyházi központoknak dísze volt egy-egy nagy tudású itáliai, francia, angol vagy német főpap, egy-egy külföldi szerzetescsoport. A gazdasági életet pedig fellendítették a külföldi kereskedők és kézművesek, de haszon származott a mezőgazdaságra is új agrártechnikát meghonosító telepesekből."

NAGYON FONTOS MÉG,
hogy:
"A vendégek (beköltözők), akik szabad elhatározásukból jöttek az országba, "szabad" státusba kerültek,
de
(MOST FIGYELJ!)
ez
nem jelentett teljes mozgási (költözési) szabadságot.

Valamilyen úrhoz kellett csatlakozniok, s urukat ok nélkül nem hagyhatták el.
Ezt biztosítja István törvénye, amely arról intézkedik, hogy a vitéz (miles) és a vendég (hospes) ne hagyja el az őt felfogadó és eltartó urat (I. 23, 24. §).
Vonatkozik ez a kézművesekre és az agrárfoglalkozást űző beköltözőkre egyaránt."

Szóval,
- ezek
a gyámolítandó idegenek NEM lehettek akármilyen jöttmentek, HANEM katonák, papok, tudósok, kereskedők, kézművesek, hasznos tudású agrárfoglalkozásúak lehettek
- ezek
a gyámolítandó idegenek KÖTELESEK voltak egy úrhoz csatlakozni, akit csak úgy nem hagyhattak ott, amikor gondoltak egyet.

Na,
ezen két megszorító feltételt SUNYI MÓDON el szokták hallgatni,
akik Szent István Intelmek-jére hivatkoznak.

A hozzászólásodat tények cáfolják.

Orbán bizony, 2000. októberéig
alelnöke volt a Liberális Internacionálénak,
a Fidesz is akkor lépett ki a LI-ból.

Lásd 11:00-kor tett beírásom idézeteit.

Gárdonyi Géza Egri Csillagok című regénye nemzedékek gondolkodását mérgező hazugságaival jó példa arra, hogy milyen borzasztó torzulást képes okozni az együgyű emberek elméjében a nacionalista agymosás.

A regény képes hősnek beállítani az egri vár elvakult védőit, akik nem ismerték fel az idők szavát, és a törökökkel szembe fordulva, útját állták a magyar haladásnak, mert magakadályozták Magyarország integrálódását a kor legprogresszívebb birodalmába.

A sors igazságérzetét dicséri, hogy az egri történetben a haladás fő kerékkötőinek szerepét játszó Dobó István, a védők kapitánya és Mekcsey István várnagy végül egyaránt elnyerte jól megérdemelt büntetését.

Dobó egyébként köztörvényes bűnöző volt, és pusztán csak önös érdekből szállt szembe a törökkel; ugyanis az ostrom idejére mentelmi jogot ilette meg a korábbi garázdaságaiért ellene hozott jogerős itélettel szemben. (1551-ben I. Ferdinánd magyar király bírósága fő- és jószágvesztésre ítélte.) Ám a börtönt végül mégsem úszta meg. 1569-ben Dobót elfogták és felségárulás gyanújával börtönbe zárták. Élete utolsó éveit fogságban töltötte, a pozsonyi várban.

A harácsoló természetű és korrupt Mekcsey 1553. március 11-éig várnagyi tisztében maradt. Március 13-án elindult feleségéhez Ungvárra. A közszájon csak ungvári Voldemortként emlegetett politikussal útközben Sajóvárkonyban végzett a népharag. – Sorsa ma is intő jelként szolgálhat az elbizakodott csuti törpe számára.

Figyusz! Legkésőbb az ungvári Voldemortnál észre kellett volna venned, hogy ez paródia. Bocsi, hogy olyan csapdába csaltalak, ami a DK-rajongók formáját hozta ki belőled.

Figyusz! Legkésőbb az ungvári Voldemortnál észre kellett volna venned, hogy ez paródia. Bocsi, hogy olyan csapdába csaltalak, ami a DK-rajongók formáját hozta ki belőled.

Figyusz! Legkésőbb az ungvári Voldemortnál észre kellett volna venned, hogy ez paródia. Bocsi, hogy olyan csapdába csaltalak, ami a DK-rajongók formáját hozta ki belőled.

Ha elfogadod, hogy paródia, akkor miért gondolod, hogy Gárdonyit bántottam?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés