Így lappang a feszültség a brit társadalomban

2019. május 23. 11:14
Az angliai Bostonban, a leginkább Brexit-párti városban forgatott az Index a bevándorlás és az EU rendszere miatti feszültségekről.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon gyenge riport, mert a riportkészítő nem kérdez vissza.
A riportalanyok pedig csak felszínesen értékelnek.

Összekeverik a menekülteket, a migránsokat, a munkavállalókat. Ezen belül még az ingázókat és a betelepülőket is.

Nem veszik figyelembe, hogy a munkavállalók adót és járulékot fizetnek Angliában. Ebben az esetben jogos, hogy ennek fejében szolgáltatást is kapjanak.

Azt állítják, hogy Franciaország, Németország, Anglia többet fizet be, mint amennyit visszakap. Nem veszik figyelembe, hogy az újonnan csatlakozó országok számukra piacot jelentenek és ez az angol költségvetésben többlet bevételt és többlet munkát jelent. Így közvetve a befizetéseik több, mint fele visszaáramlik és ebből van a jóléti növekedésük.

Osszedolne a gazdaságuk, ha akkeu-iak otthagynák őket.

A brit kormányoknak már az EU-ba való belépéstől folyamatosan bajuk volt, mert a költségvetés tárgyalásnál a befizetésekből mindig lealkudtak.
A szabad munkaerő áramlással csak az elmúlt 5 évben volt bajuk. Azt szerették volna, ha válogathatnak. Hozzászoktak a rabszolga tartáshoz és úgy gondolták, gondolják, az idegenek kevesebb állami szolgáltatás jár, mint az angoloknak, annak ellenére, hogy az idegen munkavállalók ugyanúgy adóznak Angliában.

Abban az angol kisvárosban, ahol anyósomék élnek, hasonlóan Bostonhoz, igen látványos a kelet-európai (lengyel-ukrán) jelenlét, ami alapvetően megváltoztatta a városka arculatát. Az utcán több kelet-európai szót hallani mint angolt, a helyi Tescóban külön lengyel sarok nyílt, egy csomó egyéb, szintén elsősorban szintén az ukrán-lengyel vásárlókra szakosodott főleg élelmiszerbolt mellett (ahol többek között Mogyi termékeket is árulnak :) A KE-k nagy része párhuzamos társadalmat alkot, ami nem feltétlenül illegális (bár lehetnek ilyen aspektusai is) csak egyszerűen zavaró a helyiek számára,m ami másként csapódik le egy eleve multikulti nagyvárosban, mint London vagy B'ham és megind másként egy néhány tízezres vidéki városban, amelyeket a kelet-európaiak pl. olcsóbb áraik vagy lakhatási költségeik miatt fedeznek fel maguknak.

Az index egy balos szemétlerakat. Nem érdekel a riportjuk, nyilvánvalóan valami magyarellenes hangulatkeltő fos, miközben arab- és négerfasszal a szájukban kelnek és fekszenek.

Ne dőlj be ennek a manipulatív szar. Nyilvánvalóan azért mentek Bostonba, mert ott kirívóan sok kelet-európai áramlott be az utóbbi évtizedben.

Az angoloknak elsősorban nem a kelet-európaiakkal van problémájuk, hanem általában azzal a jelenséggel, hogy rohadt sokan mentek be hozzájuk nagyon rövid idő alatt. És ebben benne vannak a kelet-európaiak is, (főként lengyel meg románok, egyébként, nem a magyarok), de leginkább az arabok, meg a négerek. Tipikusan a muszlimok. Pl. pakisztániak, akik annyian vannak, mint a csótányok, és egy kibaszott angol szót nem tudnak kiejteni úgy, hogy azt meg is értsd.

Meg az Andre1bp díszbuzi is ugyanaz a figura lehet. Egy rakás nickje lehet, Tóth Zoltán, satöbbi.

Én megmondtam már nektek, hogy azonnal tiltsátok őket. Ezek mind azért vannak itt, hogy szétbasszák a diszkurzust.

Egy Rashid nevű fazon tele szájjal szidja migránsokat. Legalább második generációs őslakos lehet :)
Index* meg simán túltesz az itteni trollokon, sokat kell még tanulniuk a mesterüktől.
(*majdnem elfelejtettem hozzátenni, hogy független, objektív és elfogulatlan, ahogy az összes baloldali médium is szintén független, objektív és elfogulatlan)

B+, egy igaz embertől ez csak pici botlás volt, nagyon remélem...
A bagázsotok már itt tartana, csak egy Bostont ismer, ez nem lehet igaz.

Ebben is lehet igazság, de kicsit más az optikájuk, mint a miénk. A volt gyarmatokról érkező indiaiakat, pakikat - a hagyományos bevándorlóikat -- jobban megtanulták tolerálni (mint mi a cigányzenét) éttermeik meg egzotikus kultúrájuk révén elég jól belesimulnak a helyi viszonyokba, miközben mi (a volt orosz tömbhöz tartozó KE-k) nekik sem egzotikusak sem érdekesek nem vagyunk, csak egyszerűen idegenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés