Orbán Viktor bevándorlás-ellenessége hazugság

2019. május 23. 18:15

Az elvándorolt magyarok helyére ezrével importál keletről vendégmunkásokat a Fidesz.

2019. május 23. 18:15
Demeter Márta
Facebook

„Orbán Viktor bevándorlás-ellenessége hazugság, ez most ismételten, és sokadjára világosan kiderült. S az egész zajos cirkusz nem szól másról, csak hogy a választói elől elfedje a Fidesz-kormányok okozta súlyos gazdasági és társadalmi sebeket.

Az Európai Unió 7 legszegényebb régiójából 4 hazánkban van, több százezer magyar kényszerült elhagynia az otthonát, mert nem volt biztosítva számára a tisztességes megélhetés. Az állandó egészségügyi válság eredményeként tízezreknek nincs saját háziorvosa. Az elvándorolt magyarok helyére pedig ezrével importál keletről vendégmunkásokat a Fidesz.

Orbán Viktor politikai létezését összekötötte az illegális migrációval. Ameddig sikeresen képes megakadályozni az alkalmatlan európai néppárti-szocialista-liberális koalíciónak köszönhetően, hogy a tagállamok közösen léphessenek fel az illegális migráció ellen, és az embercsempészet megfékezése érdekében, addig a zavart kihasználva tovább folytathatja az EU-s támogatások megcsapolását,.

Mi viszont az erős Európában hiszünk!

Az LMP EP-programjában egyértelműsítette, közös európai felelősségünk a célzott együttműködés kialakítása a migrációs tranzitországokkal az illegális migráció elleni küzdelemben, különös tekintettel a balkáni államokra. Ugyanakkor meggyőződésünk szerint a bevándorláspolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia.

Nem kockáztathatjuk meg, hogy szétverjék az Uniót az öncélú politikai kalandorok, de ahhoz, hogy Európát visszaadjuk az embereknek, új parlamentre, új képviselőkre, és új Európai Bizottságra van szükség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerencsi Veronika
2019. május 24. 23:23
Ha jól körülnézünk - annyi az idegen már, hogy mindenhol beléjük ütközünk. Nem csak az idegenforgalomra gondolok. Kínai, vietnami,, török, arab, na és a több száz éve ide menekültek, na meg a zsidók is! Egész jól elvagyunk. Mindenki teszi a dolgát, bár ha tetszik, ha nem tetszik cigányságunk is teszi. Bár ne tenné. Ők azok akik nem képesek másra gondolni csak arra, hogy "öld meg a magyart". Teszik is rendesen. Ehhez a népséghez hasonló lenne a saját saria szerint élő és létező migráció. Ők azt képzelik, hogy a hitetlenek országa nekik lett megalkotva, hisz a KORÁN, ALLAH ezt tanítja - meg az imámjaik. Annyira primitívek,, hogy csak arra képesek mozdulni, ami nekik tetszetős, és nekik van előírva. Mi nem számítunk - mi kötelesek vagyunk az ő, a befogadott életmódját, törvényeit átvenni. Amíg kevesen vannak még-még csendben vannak, de átkozott bolond az aki nem hajlandó tudomást venni azokról a jelenségekről ami számuk növekedésével, egyenes arányban erősen növekszik. Az erőszak, a rombolás és a befogadó ország átalakítása a KORÁN szerinti előírásaikra. Nyelvet nem akarnak tanulni, mert nem sokára nem lesz rá szükségük, élelmezésük már most is csak az ő szabályaik szerint történhet, és így tovább. Elrettentő, hogy birkahúst is csak úgy esznek ha az állat kínok között lett elpusztítva, mert Allah így akarja. Ez nem mese. Minket egyszerűen csak szolgáknak és kedvük szerint elpusztítandónak tartanak. Miképp leányaikat, feleségeiket is csak tárgynak tekintik. Tárgyak akiket bármikor akár meg is ölhetnek. Professzor barátunk évekig kint tanított az arab világban. Akkor még nem gondoltuk, hogy mi vár ránk. De Merkel aki nem egy a hülyék gyülekezetéből - úgy eresztette rá őket Európára, hogy nem volt fogalma kiket fogad be? Merkel és bandája Európa elpusztítója - és mindenki aki segíti.
Peter8811
2019. május 24. 20:44
"Hazugság" Mondja ezt egy MSZP komisz szar asszony.
jetta84
2019. május 24. 18:02
Az eu 7 legszegényebb régiójában 2016-ban 1 magyar régió volt benne az Észak -magyarországi régió.Azóta sztm egy sem, mivel a gazdasági növekedés miatt kiszorulhatott a 7-ből mivel pont a 7. volt a magyar régió. Vagyis hazudott a kicsike!!2018-ba nincs a 7 legszegényebb eu-s régiói között magyar!
néhai Ch.Pilot
2019. május 24. 15:19
Demeter Márta minden szava hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik