Orbán Viktor bevándorlás-ellenessége hazugság

2019. május 23. 18:15

Demeter Márta
Facebook
Az elvándorolt magyarok helyére ezrével importál keletről vendégmunkásokat a Fidesz.

„Orbán Viktor bevándorlás-ellenessége hazugság, ez most ismételten, és sokadjára világosan kiderült. S az egész zajos cirkusz nem szól másról, csak hogy a választói elől elfedje a Fidesz-kormányok okozta súlyos gazdasági és társadalmi sebeket.

Az Európai Unió 7 legszegényebb régiójából 4 hazánkban van, több százezer magyar kényszerült elhagynia az otthonát, mert nem volt biztosítva számára a tisztességes megélhetés. Az állandó egészségügyi válság eredményeként tízezreknek nincs saját háziorvosa. Az elvándorolt magyarok helyére pedig ezrével importál keletről vendégmunkásokat a Fidesz.

Orbán Viktor politikai létezését összekötötte az illegális migrációval. Ameddig sikeresen képes megakadályozni az alkalmatlan európai néppárti-szocialista-liberális koalíciónak köszönhetően, hogy a tagállamok közösen léphessenek fel az illegális migráció ellen, és az embercsempészet megfékezése érdekében, addig a zavart kihasználva tovább folytathatja az EU-s támogatások megcsapolását,.

Mi viszont az erős Európában hiszünk!

Az LMP EP-programjában egyértelműsítette, közös európai felelősségünk a célzott együttműködés kialakítása a migrációs tranzitországokkal az illegális migráció elleni küzdelemben, különös tekintettel a balkáni államokra. Ugyanakkor meggyőződésünk szerint a bevándorláspolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia.

Nem kockáztathatjuk meg, hogy szétverjék az Uniót az öncélú politikai kalandorok, de ahhoz, hogy Európát visszaadjuk az embereknek, új parlamentre, új képviselőkre, és új Európai Bizottságra van szükség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez irónia, de kevesen fogják felismerni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés