Verhofstadt vitára hívta ki Salvinit

2019. május 21. 22:02
A liberálisok csúcsjelöltje szerint Putyin pénzeli Le Pent, Strachét, Nigel Farage-t és Orbánt is.

A liberálisok európai bizottsági csúcsjelöltje, Guy Verhofstadt, nyilvános vitára hívta ki hétfőn Matteo Salvini olasz belügyminisztert – írja a Euronews. A Twitterre feltöltött videójában így fogalmaz:

„Ön és szélsőjobbos barátai, Le Pen, Strache, Nigel Farage és Orbán folyamatosan azon dolgoznak és azért fizeti magukat Putyin, hogy tönkretegyék Európát. Ezért én most kihívom Önt egy szemtől szembeni vitára, mivel az embereknek joga van tudni, milyen ördögi terveket forgat a fejében.”

„Mondja meg, hol akarja megtartani, itt Brüsszelben vagy Olaszországban. Én ott leszek” – fűzte hozzá.

 

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A soros cselédnek habzik a szája. Ki akarna egy félcédulással vitázni?

„Mondja meg, hol akarja megtartani, itt Brüsszelben vagy Olaszországban. Én ott leszek”


Matteo Salvini válasza: Észak Koreában, vagy Kínában.

Ennek a fogtündérnek, ha az ész tekervényei is ilyen sűrűn vannak, lehet, hogy az intelligenciahányadosa mínuszba van.

Abban a vitában amit Orbán mondott minden beigazolódott.
Az ellenfelek pedig égtek, mint anno a Reichstagsbrand.

Ahhoz, hogy valakivel vitát folytassak, megfelelő intelligenciahányadossal kell rendelkeznie. Akikre te hivatkozol azok nem ilyenek.
A vita megtiszteltetést jelent, amit te sem érdemelsz meg.

Azt nem tudjuk Putyin pénzeli- e az urakat, de azt tudjuk, hogy az ALDE kongresszusait amerikai techóriások pénzelik.

A GDF Suez-t sokára lehetett elzavarni a vízműveink környékéről. A bevált afrikai gyarmati képlettel kerültek ide.

Legyen már türelmed kivárni a választás eredményét!!!
A többi mind duma.

Ugye te is tudod, hogy marhaságokat beszélsz, de majd néhány nap múlva megkapod a választ.

Miután az már rég kiderült, ezért most kitalálták ezt a "Putyin fizeti őket" c. mantrát, de sehogy se akar nekik bejönni, hiszen az embereket csak az érdekli, ami körülöttük és velük történik. Így aztán Európa szerte, muzsikálhatnak a fülükbe szélsőballiberálisok amit akarnak!

Vagy igen! A szélsőbalos céklafejű, az ordítozáson kívül még egyszer sem tudott meggyőző érveket elmondani. Jobban is jár, ha nem áll vele szóba senki, mert még megütné a guta.

Vannak akik folyton vitázni akarnak és vannak aki dolgozni.

Verhofstattnak ez a mániája, így szeretne valakinek látszani. Ő a saját hazájában is csak egy a sok közül, pártja a futottak még kategóriában szerepel, 8% körüli eredményre számíthat. Európában ő is csak egy a pozícióra vágyó jelöltek közül. Megértem, hogy országokat vezető, választott politikusokkal emeltetné magát a vágyott magasságba, de ezek a politikusok miért miért vitáznának pont vele?

Egy ilyen vita úgy folyna, hogy Verhofstatt az elején leszögezi, hogy vitapartnere náci, fasiszta, stb., aztán bármit mond a másik, ő ehhez tartaná magát. A vita után pedig az őket támogató média kiforgatná Verhofstatt ellenfelének szavait, és ünnepelné a győzelmet, immár államfőkkel egyenrangúnak láttatva egy közepes képességű, még hazájában is alacsony támogatottságú politikust. Miért kéne ezt a szívességet megtenni neki? Az ő vitapartnere a hozzá hasonló adottságú Weber, akivel azonos színvonalon nagy egyetértésben vannak. Beszélgessenek ők egymással.

Ami pedig Orbánt illeti, ő 2006-os önkormányzat választások óta szívat benneteket, De az eltelt 13 év után is csak a szidalmazásig jutottatok el ütőképes, helytálló érvek helyett. 13 év kevés volt ahhoz, ami Orbán 2002-től 2010-ig, 8 év alatt megvalósított, elérve egy 2/3os győzelmet. Na, ehhez mérd az ellenzéket, és ne Orbánt becsméreld, bár megértem a frusztrációdat.

De van egy jó tanácsom. Tanuljon meg az ellenzék kicsinek lenni. Szavazóik hülyítése, hergelése helyett, amivel saját alkalmatlanságukat fedik le, vizsgálják felül azt, hogy a Kunhalmitól Jakabig terjedő, képviselőnek látszó, de nem úgy viselkedő embereik helyett kikkel tudnának hatékonyabb politizálást kialakítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés