Rothschildot játszik Mel Gibson egy új filmben

2019. május 14. 20:10
A színész korábban antiszemita kijelentéseket tett.

Milliárdos New York-i zsidót alakíthat Mel Gibson a hamarosan készülő Rothschild című filmben – írja a Neokohn. A Deadline nevű amerikai filmportál számol be arról, hogy a film a kitaszított rosszfiú Becket Rothschild (Shia LaBeouf) visszatérését mutatja be a családjához, ám a család többi tagja ezt nem hagyja szó nélkül. Egyikük, Whitelaw Rothschild szerepét játssza Mel Gibson.

Filmes és zsidó lapok egyszerre hördültek fel a váratlan hír hallatán. A színésznek számos antiszemita kijelentése volt, azóta azonban Mel Gibson sokat dolgozott azon, hogy enyhítse a róla kialakult negatív képet a zsidó közösségben, még holokauszt-túlélőknek is adományozott.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egyrészt nem így van, akadt olyan film, ami az említett témája ellenére nem részesült díjesőben, másrészt Nemes Jeles filmje a témától függetlenül megérdemelte azt a díjat.

Egyébként én így kapásból több olyan filmet tudok mondani, ami érdemtelenül lett elhalmozva díjesővel, és egyik sem "holokauszt film"...Szerelmes Shakespeare, Zöld könyv, Víz érintése, Chicago (ami ráadásul az ízig vérig "holokauszt film", és nem mellesleg kiváló Zongorista elől vitte el a legjobb filmnek járó díjat) és még lehetne sorolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés