Varga Mihálynak sürgősen tisztáznia kell, tényleg elment-e titokban Moszkvába

2019. május 6. 19:41

Szél Bernadett
Facebook
Miniszter úr, nagy érdeklődéssel várjuk a részleteket!

„Sürgősen tisztáznia kell Varga Mihálynak, hogy tényleg elment-e titokban Moszkvába Paks2 ügyében! Ha igen, ez újabb visszaigazolás arra, hogy kábítják az országot mindennel, „tisztelet” meg „védelem”, meg ami belefér, de a fontos dolgokat rendre sutyiban intézik. Tényleg ennyire tartják a magyar embereket, hogy a hátuk mögött egyezkednek Putyinékkal egy olyan hitel részleteiről, ami még az unokáinkat is eladósítja?

És mi a helyzet a Parlamenttel, vajon bevonták az illetékes szakbizottságokat? Erről volt plenáris szavazás is, én ugyan totál ellene voltam, de akkor most már a látszatdemokrácia is sok nekik?
Évek óta tudjuk, hogy a Fidesz által az „évszázad üzletének” beállított Paks2 valójában egy korrupciós célú fideszes politikai termék, csak sajnos a legveszélyesebb fajtából — aki törődik az országgal, a közelébe se szabadna mennie egy ilyen fiaskónak.

Csúszik a beruházás, amibe bele se szabadott volna fogni, mert átgondolatlanul ugrottak bele Putyin kedvére és a saját pénztárcájuk örömére, de valóban, ki fogja tudni ezt így kifizetni? Miniszter úr, nagy érdeklődéssel várjuk a részleteket!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő tényleg ENNYIRE primitív? Mihez fog ez a buta némber kezdeni amikor a következő választásokon majd kipottyan a parlamentből?

Megjegyzem, mielőtt Szél bárkit is felkérdezne, először tisztáznia kellene, hogy mégis mi a frászt keres a parlamentben, kit képvisel stb.

Ez már a 'járt-e Cilike a Török utcában' szintje.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés