Tony Blair: A menekülteket hatékonyabban kellene integrálni

2019. május 4. 12:12
A volt brit kormányfő a migráció kérdésben fejtette ki véleményét saját intézménye, az Insitute for Global Change oldalán. Tony Blair szerint az utóbbi években teljesen félreértelmezte a politika a multikulturalizmus fogalmát.

Tony Blair úgy vélte, a migrációt félrekezelték a kormányok. Úgy fogalmazott, hogy: „Meg kell találni az egyensúlyt a sokféleség és az integráció között. Egyrészt az integrációs hibák a multikulturalizmus elleni támadásokhoz vezettek, illetve felelősek a migráció elleni reakciókért. Másrészt a multikulturalizmust is félreértelmezte a politika, úgy kezelték, mint az integráció jogos elutasítását, noha soha nem jelentette azt.”

Blair kitér a kormánya által korábban felvetett, később elutasított digitális személyazonosítás ötletéhez, illetve szorgalmazza menekültek hatékonyabb nyelvoktatását és gyorsabb munkába állásuk segítését is.

A kormányfő végül rögzíti, hogy mindenkire nézve kötelező a brit társadalmi szabályok, törvények, normák elfogadása, miközben ezzel egyidejűleg a a kulturális sokféleség gyakorlását is biztosítani kell.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek a lelkét is elvitte az ördög, a New York-i szétszórtak ördöge.

Tony Blair-nek elévülhetetlen szerepe van Anglia tönkretételében: az ő regnálása idején pörgött fel az ellenőrizetlen bevándorlás a világ minden zugából. Ehhez azért kellett egy olyan miniszter is, mint Barbara Roche, aki a piszkos munkát végezte. Érdekes név ez a Barbara. Talán sokaknak ismerős a Svédországban romboló Barbara Lerner Spectre, elhíresült videójával, melyben Európa átalakulásáról és a multikulti elkerülhetetlenségéről hadovál, kijelentve, hogy a folyamatot a zsidók irányítják. Mert a slusszpoén, hogy Barbabra Roche szintén zenész...
https://www.youtube.com/watch?..

Nicsak, egy háborús bűnös oktat. Ebben a műfajban vannak nálad jobbak.

"Az osztályellenség gyűlölete azért szükséges, mert nem válhatsz jó harcosává a népednek és a kommunizmusnak, ha nem tudod, hogyan küzdjél meg az ellenségekkel."
Forrás: Hruscsov: Marxizmus-leninizmus, mint a jelképünk és a fegyverünk, Pravda, 1963. június 29.

Kellene, de még mindig nyolc kommunista párt van képviselve az EU-ban.

Kellene, de hogyan?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés