Keresztények vagyunk és nemcsak húsvéti imádkozók

2019. április 22. 17:43

Pálfalvi Milán
Facebook
„A liberálisok szokása, hogy szándékosan másként neveznek dolgokat, mint ahogyan azokat hívják és amit valójában, eredetileg jelentenek.

„A liberálisok szokása, hogy szándékosan másként neveznek dolgokat, mint ahogyan azokat hívják és amit valójában, eredetileg jelentenek. Teszik ezt azért mert, ha a tényeket a súlyuknál fogva elhallgatni már nem tudják, legalább más színben próbálják feltüntetni a valóságot. És mert vannak szavak, amelyeket sosem vennének a szájukra a kettős mércéjükkel ellentétes összefüggésben.

Most sem arról írnak a nyugati liberális véleményvezérek, hogy terroristák keresztényeket gyilkoltak meg Srí Lankán, hanem húsvéti imádkozóknak nevezik a többségükben katolikus híveket, akiket bombatámadás ért.

Több mint 200 halálos áldozat, 500 sebesült, és egy megtámadott közösség: a kereszténység. De a liberálisok a politikailag korrektnek hazudott gyáva szómágiájukkal igyekeznek elfedni a dolgok valódi természetét és ezáltal gúnyt űznek az igazságból. Ez az a téves megközelítés, ami lehet szándékos, vagy tudatlanságból eredő.

Mindkettőnek kívánom, tapasztalja meg azt a fajta kegyelmet, amitől egy húsvéti imádkozó nemcsak egy húsvéti imádkozó, hanem a világon a legüldözöttebb vallás, vagyis a keresztény közösség tagja. Akik közül sokakat ért most vasárnap becstelen támadás és ezzel támadás érte az egész kereszténységet is a világon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés