Húsvéti akcióban az ellenzék: nem tojást vittek az MTVA-ba

2019. április 15. 13:51
Tordai Bence két társával együtt bejutott az MTVA épületébe, ahol harmadoltatná az intézmény költségvetését, másikuk állandóan az okostelefonját nyomkodja, a harmadik társuk pedig nem tudja, hogy az M3 nem megszűnik, csak az internetre költözik (vö. Vágási Feri az internetre megy).

Tordai Bence TizenX-es padawanjával bejutott az MTVA épületébe, és élőben közvetette azt, ahogy vendégével arról beszélget, mi lehetne egy jó közmédia feladata, és mindezt mennyiből kellene megtenni. Tordai szerint a jelenlegi  milliárd helyett ennek harmada lenne a megfelelő. Beszélgetőpartnere ezzel egyetért, de csak is akkor adná meg ezt a harmincmilliárd forintot az MTVA-nak, ha ők szóról-szóra beszámolnak az ellenzéki sajtótájékoztatókról (na hiszen, akkor lesz ám igazán szabad a média, ha az ellenzék szócsöveként fog működni a közmédia - a szerk.).

A tizenikszes fiatal ezzel egyetért, szerinte ugyanis fontos a fiatalok számára is, hogy független közmédia legyen, hiszen ők is néznek tévét (hopp, valószínűleg akkor tévét nézett a mobilján! - a szerk.).

Hármójuk akcióját megelőzően országgyűlési politikusok tartottak sajtótájékoztatót az MTVA épülete előtt, köztük Hadházy Ákos, akinek szinte harmadik lakcíme lesz a Kunigunda útja, valamint Varju László, akinek jól megismert szlogenjének, a „Kedves barátaim!” elhangzása után kezdődött meg az újabb ellenzéki akció.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én már beletörődtem, hogy az EP választásig ez a műsor fog menni. Remélem az őszi önkormányzati választásig tartanak egy kis pihenőt.

"Húsvéti akcióban az ellenzék: nem tojást vittek az MTVA-ba"

Tordaiék elvesztették a tojásaikat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés