Egy újabb nemzedék elkárhozik

2019. április 8. 7:55

Puzsér Róbert
Facebook
A Momentum Mozgalom, amely az elmúlt harminc évet jött leváltani a fővárosban összebútoroztak az elmúlt harminc évvel.

„SZDSZ 1994, Együtt 2013, Párbeszéd 2013, Momentum 2019. Egy újabb nemzedék elkárhozik.

A Momentum Mozgalom, amely az elmúlt harminc évet jött leváltani, amelynek elnöksége szóba sem állt velem, mondván, hogy az EP-választásig az »még nem időszerű«, akik hónapokon át tagadták, hogy a szocialistákkal üzletelnek, a fővárosban összebútoroztak az elmúlt harminc évvel: Budapesten MSZP-DK-Momentum koalíció köttetett. A párt a NOlimpia mögül a budapesti olimpiát megszavazó Karácsony Gergely mögé tántorgott – két évbe sem telt, és az egyetlen ügyüket is elárulták.

Ahelyett, hogy a Momentum vezetőit elbizonytalanította volna a Fidesz-MSZP nagykoalícióban zajló parkolási panama, ez még meg is erősítette őket a döntésükben: ők is ezt akarják. A bűnbe esett fiatalok kapzsisága mégsem menti fel a szocialistákat, akik úgy rontották magukhoz ezeket a pénz- és hataloméhes kölyköket, mint Rogán Antal Gaál Cecíliát.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Momentumos fiatalok családi szocializációja okán ez a "fordulat" messze nem meglepő. Meg aztán a tisztelt szerző maga is kinyilvánította, hogy hajlandó visszalépni Karácsony javára, ha a "helyzet úgy kívánja".

Te meg Grosvenor még egy sikeres Marsraszállásos hír alatt is orbánoznátok. Na pont annyit is érnek a hozzászólásaitok, el se kell olvasni, előre lehet tudni, hogy miről fog szólni.
Épp ezért ez volt az utolsó.

Persze, de ezzel együtt becsülöm Puzsérban azt, hogy próbál középen maradni (még ha az nála kényszeresen azt is jelenti, hogy ha valami baloldali disznóságról, pl. a feminizmus vadhajtásáról ír cikket, akkor muszáj a hazai jobboldalt is belevennie valahogy)
Sokkal jobban állnánk, ha csupa Schifferből állna a baloldal (vagy elnézve a nemzetközi baloldalt, még jobban, ha mondjuk két jobboldali pár váltaná egymást)

két jobboldali _párt_ váltaná egymást

Nem a Momentum az első, és erős a gyanúm, nem is az utolsó olyan politikai erő/mozgalom, amelyik az elmúlt 24-27-30 évet akarja majd leváltani. Jól hangzik, de igazából nincs elegendő kereslet. A többség nem akar rendszerváltást.

Így aztán ezek a lánglelkű politikai mozgalmárok előbb utóbb szembe kell nézzenek azzal, hogy vagy elvegetálnak az egyszázalékos támogatottságukkal, (amíg a szimpatizánsaik el nem csábulnak egy új erő irányába), vagy kénytelenek kiegyezni a "múlt embereivel", (ahogy ők szokták hívni őket), illetve a meglévő politikai pártokkal.

Hogy a magyarok miért nem akarnak rendszerváltást, arról lehet elmélkedni, vitatkozni, de tény, hogy a mindent felforgatás ígéretével többséget szerezni a ma Magyarországán nem lehet. És ez szerintem jól van így.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés