Szijjártó: Magyarország a globális migrációs csomag egyetlen pontját sem hajtja végre

2019. március 25. 11:35
Dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre – jelentette ki Szijjártó Péter az Országgyűlés hétfői ülésén.

Dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén.

A tárcavezető szerint a migrációval kapcsolatos brüsszeli vitáknak nem értünk a végére, most új csata kezdődik, ezúttal a titkos bevándorláspárti tervek alkotása ellen.

Szijjártó Péter kiemelte: a magyar kormány ezt a csatát is megvívja, nem hajtja végre a migrációs csomagot, mert az Magyarországra és a magyar emberekre veszélyes lenne. A kormány nem engedi, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – hangsúlyozta.

(MTI)

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, látványos az összefogás az EU és az ENSZ között.

Ebben egyetértek.

"a titkos bevándorláspárti tervek alkotása ellen." Paranoia. Ezt úgy hívják. Grazban esetleg lenne egy kis protekció...
Nyilván az ENSZ is Soros kottájából játszik. Ez nem lehet kérdés. Márpedig ha ő egy ilyen Dr. No-szerű, világuralomra törő figura, akkor James Bondot küldjétek ellene! (Esetleg Johnny Englisht.) De ezt majd Grazban megbeszélitek.

Nagyon is érdemi hozzászólás volt. A NERtársak még sohasem válaszoltak nyíltan, egyenesen, keresztény módon: miért is kellett kiadni a kereszténygyilkos muszlimot??????????

Ebből a beszédből nem derül ki, hogy mellettünk vagy nyolc uniós tagállam sem írta alá a dokumentumot..Egyáltalában nem mi állunk egyedül a várfokon vannak még mások is.

Hülyeséget beszél. Ott a 23 milliós Tajvan, a legjobbak között van a GDP/fő mutatója, a gazdasági jelentősége jócskán túlmutat a méretein, mégsem szenved attól, hogy miért nincs másfélmilliárd lakosa és nem akarják minél hamarabb bevándorlókkal felduzzasztani a lakosságot. De persze mondhattam volna Dél-Koreát vagy Japánt is.

Ez a sorsuk a hasznos idiótáknak.

Itt most az egykor annyira sztárolt, védett Ahmed H-ról van szó. Mivel nem tudsz a témához hozzászólni, másról kezdesz beszélni, de ezzel az erővel ide hozhattad volna a bableves receptjét is, hidd el, jobban illene hozzád.

A háború után az emberi jogok is a mostanihoz hasonló ajánlásként jelentek meg, mint ENSZ dokumentum. Mára már kiforgatva jogi kategóriának használják. Az általad idézett kijelentés valóságtartalmát mondjuk, tíz év után kell majd elővenni, és megvizsgálni, mert ezek a malmok lassan őrölnek, az önkéntes jelleg átalakítása lopakodva fog megtörténni.

Én a jövőbeli feltételezést egy példára alapoztam.

Egy ilyen ENSZ "ajánlást" nem viccből hoznak össze, főleg akkor, ha figyelembe veszed, mekkora lobbierőt képviselnek ma kibocsátó országok. Azok az országok, ahol pontosan tudják, nemhogy a várható népességrobbanást, de már a mai túlnépesedést sem tudják kezelni, és inkább szabadulnának azoktól, attól a tömegtől, akiket már saját országukban sem tudnak eltartani, ha úgy tetszik integrálni. Ezek után jó duma az "ajánlás". Több ország nem fogadta el, azok milyen módon jutottak ilyen elhatározásra?

Na jól van kötözködj még egy kicsit, amit akartam, azt elmondtam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés