Az ALDE veszi a legkomolyabban Magyarországot

2019. március 22. 11:25

Ezért óriási megtiszteltetés számomra, hogy az ALDE csúcsjelölt csapatának egyik tagja lehetek.

2019. március 22. 11:25
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Én nem vagyok uniós biztos vagy volt miniszterelnök. Egy magyar és európai fiatal vagyok, aki szeretne tenni a hazáájért, és küzdeni azért, hogy a magyaroknak is Európai jövője legyen.

Ezért óriási megtiszteltetés számomra, hogy az ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe csúcsjelölt csapatának egyik tagja lehetek. A csapatban többek között olyan európai kulcsfigurákkal dolgozhatok majd együtt Magyarország és Európa jövőjéért, mint Margrethe Vestager, Guy Verhofstadt, Violeta Bulc, és Emma Bonino.

Ez a meghívás jól mutatja, hogy az európai pártcsaládok közül az ALDE veszi a legkomolyabban Magyarország helyzetét. Míg tegnap Orbán Viktor szégyenpadra került a Néppártban, a Momentum Mozgalom megbecsült partner az ALDE pártcsaládban és Európában.

Az Európai Parlamentben pedig azért fogok dolgozni, hogy a magyarok hangja legyek Európában, és Európa hangja Magyarországon!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2019. március 24. 15:56
BABÁM! OSZT ki kért téged arra, hogy Magyarország hangja légy? Hm....?
Kvasztics Fedor
2019. március 24. 10:37
Kis magyar Sargentini.
makapaka2
2019. március 24. 09:46
Katalin, te ocsmány módon Magyarország ellen harcolsz!
syphax
2019. március 24. 09:17
"SZÉGYENPADRA KERÜLT" AZ APÁD FASZA KOMMUNISTA KISPICSA, TE ÁLLAT!. TE MAGAD VAGY AZ INKARNÁLÓDOTT SZÉGYENPAD-- ERKÖLCSTELEN SZENNYES PORHŰVELYEDPEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik