Weber a CEU „hasznos idiótája”

2019. március 20. 09:30

Az egyetem ügye a balliberális gőg iskolapéldája.

2019. március 20. 09:30
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„A bajor politikus álláspontját a szél ide-oda fújja. A CSU előző elnöke, Horst Seehofer idején még konzervatív volt, ám amikor kiderült, hogy ez kevés a bizottsági elnökséghez, Angela Merkel politikáját követve ő is balra sasszézott.

Ennek része a Soros-egyetemért való aggódás is. Ahogyan arra már többen rámutattak, a veterán spekuláns hálózata legalább 226 jelenlegi EP-képviselőt tudhat »megbízható szövetségesei« között. A Néppárt soraiban is legalább 36-an vannak, akik közül sokan újráznak májusban.

A CEU ügye a balliberális gőg iskolapéldája. Már hat éve tudott volt, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívüli anyaintézménnyel rendelkező, küldöldi diplomát kiállító hazai egyetemekre új akkreditációs szabályok fognak vonatkozni. A kormány és a hazai felőoktatási intézmények ugyanis meg akarták szüntetni azt a versenyelőnyt, hogy diákok egy képzéssel két diplomát kapjanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. március 20. 19:01
Szerintem azért húzzák az időt, mert roppant bizonytalan az EP választás végkimenetele. Akkor majd tuják mihez tartani magukat a szereplők. Ez a langyos megoldás viszont elveheti néhány Fidesz-szavazó kedvét a választástól.
brekker
2019. március 20. 18:30
A kócos kis, lesajnált hülyegyerekből az egyik legjobb politikai elemző lett.
toef36
2019. március 20. 17:30
Orbán Viktor rosszul ítélte meg Manfred Weber személyiségét és "barátságát"... Egy "felsőbb rendű" németben nem szabad megbízni...
Fideath
2019. március 20. 14:05
Ez a húgyagyú narancsbolsi ugye még nem is hallott olyanról hogy diplomahonosítás???? Vagyis valaki végzett Corvinus közgázon. Elmegy Szingapúrba ahol kap egy állást ami Szingapúr által elismert felsőoktatási diplomát kér. Barátunk beadja a diplomáját meg csatolt dokumentumokat a szingapúri oktatási hivatalnak. Ott kielemzik hogy részletesen mit tanult a gyerek a Corvinuson és azt milyen eredménnyel. Majd megállapítják hogy az a diploma valóban felsőfokú közgazdasági ismereteket biztosított, és a gyerek tényleg rendelkezik a pozíció betöltéséhez szükséges képzettséggel. Ennyi. A gyereknek tehát nem lesz szingapúri diplomája, de lesz egy papírja hogy a magyar diplomája Szingapúr által érvényes és elismert. De ha ugyanezt Amerikával csinálják meg az már CSALÁS
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik