Weber a CEU „hasznos idiótája”

2019. március 20. 9:30

Kiszelly Zoltán
Mozgástér
Az egyetem ügye a balliberális gőg iskolapéldája.

„A bajor politikus álláspontját a szél ide-oda fújja. A CSU előző elnöke, Horst Seehofer idején még konzervatív volt, ám amikor kiderült, hogy ez kevés a bizottsági elnökséghez, Angela Merkel politikáját követve ő is balra sasszézott.

Ennek része a Soros-egyetemért való aggódás is. Ahogyan arra már többen rámutattak, a veterán spekuláns hálózata legalább 226 jelenlegi EP-képviselőt tudhat »megbízható szövetségesei« között. A Néppárt soraiban is legalább 36-an vannak, akik közül sokan újráznak májusban.

A CEU ügye a balliberális gőg iskolapéldája. Már hat éve tudott volt, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívüli anyaintézménnyel rendelkező, küldöldi diplomát kiállító hazai egyetemekre új akkreditációs szabályok fognak vonatkozni. A kormány és a hazai felőoktatási intézmények ugyanis meg akarták szüntetni azt a versenyelőnyt, hogy diákok egy képzéssel két diplomát kapjanak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzetközi ballib és zöldek rendesen betámadták Webert, hogy szétverjék az epp-s és Timmermans legyen az elnök. Mi ehhez csak eszköz vagyunk, amit ellenünk felhozni, az alproblema. Weber meg gyenge ahhoz, hogy megoldja a helyzetet. Weber került kutyaszoritoba, nem mi.
Majd meglátjuk, ki nevet a végén?

"Ceterum censeo Carthaginem esse delendam"
Kedves Ló Úr! Ön már senecai magasságokban jár. Továbbképzésként ajánlanám a vörös khmerek ill. a kínai kulturális forradalom tanulmányozását.

"meg akarták szüntetni azt a versenyelőnyt, hogy diákok egy képzéssel két diplomát kapjanak.” Hja, és német diplomát lehetne adni a müncheniekkel együttműködve?
Megjegyzem pl. nálunk az angol nyelvű orvosképzést befejezve, egy teszt kitöltésével a magyar diploma egyenlővé válik az amerikaival. Az összes magyar orvoskar is bezárható lenne ezek alapján.

Jaj, hat hadd dolgozzon meg az EPP azert, hogy kizaratassa Orbant! Es hadd lassa mindenki, hogy Webert a szoclibzold farok csovalja!
Tiszta vizet a poharba!
Majustol ugyis mas szelek fujnak, de addig legalabb korvonalazodnak a szimpatiak es az antipatiak, meg mielott uj szovetsegek kottettnek!

Es akkor kivel toltal ki?

Rosszul teszed. Akkor kevesebb képviselője lesz a Fidesznek.
Az epp sorsa a szétesés, de lehet, hogy csak választások után történik meg.

A CEU kapcsán lehet leginkább átlátni a Soros-manipulációs-szitán...

Ennyit tudok javasolni: Állami intézményben ezentúl ne vásároljanak BMW-t, és ne fogadják el a CEU diplomát. Én így fogok tenni a jövőben. A CEU diploma nem tudományos képzésről, hanem politikai indoktrinációról árulkodó papír. A BMW meg baszódjon meg, ha ezt a geciputtony CEU-t támogatja.

Válaszok:
Ján Fortunák | 2019. március 20. 12:23

Ha állami intézményben nem fogadnának el ceu-diplomát, akkor ugye Kovács Zoltánnak is kampó?

Kár lenne azért az épületért. Az biztos, hogy hasznos dolgot is lehet ott művelni, ha ki lehetne takarítani onnan ezt a rohadék janicsárképzőt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés