Legalább annyit mondjatok ki: részvétünk az új-zélandi áldozatoknak

2019. március 18. 21:12

Jámbor András
Mérce

Nem véletlen, hogy míg a kormánypárti média akár egy random közlekedési balesetet is terrortámadásnak ad el, az eset kapcsán most nagyon visszafogott.

Számunkra, magyarok számára nem ismeretlenek azok a fogalmak, amelyeket 74 oldalas manifesztációjában leírt az Új-Zélandon 49 embertársunkat meggyilkoló terrorista:

Fehér faj, a bevándorlók inváziója, harc a kereszténység védelmében, a nyugati világ hanyatlása.

Ezeket a fogalmakat mi nap mint nap hallhatjuk, nap mint nap öntik ránk a kormánypárti propagandából.

Nem véletlen, hogy míg a kormánypárti média akár egy random közlekedési balesetet is terrortámadásnak ad el, az eset kapcsán most nagyon visszafogott. Az Origón az elkövetőt például – miközben azért leírják a cikk végén, hogy van itt valami kis fehér fajozás – volt teniszoktatóként aposztrofálják. Fontos ezt tudni róla.

Az se véletlen, hogy Magyarország kormánya nem szólalt meg egy a nyugati világban történt terrormerénylet kapcsán, amelyben 49 embertársunkat, speciel muszlim embertársunkat ölték meg.

Nyilván nemzeti ünnep volt Magyarországon, ezzel magyarázható, hogy csupán az LMP érezte fontosnak egy közleményben megemlékezni erről a tragédiáról, más politikai csoportosulás nem gondolta ezt Magyarországon, nem volt megemlékezés a tegnapi tüntetéseken sem például. Ahogy a magyar egyházak (persze a muszlimokat kivéve), se gondolták, hogy lenne mondanivalójuk.

Pedig talán ha a nap 24 órájában ezt a fasiszta szart hallgatjuk, akkor kéne, hogy egy ilyen eset kapcsán legyen  mondanivalónk. És nem csak annyi, ami döbbenetes módon nem hangzik el egy, az egész világot megrázó terrormerénylet után ebben az országban, hogy részvétünk az áldozatoknak, hanem ennél több is.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145042

Ajánljuk még a témában