Mirkóczki Ádám mögé állt a teljes ellenzék Egerben

2019. március 6. 12:44
A hvg.hu úgy tudja, Mirkóczki hivatalosan az Egységben A Városért Egyesület színeiben indul az őszi önkormányzati választáson, információik szerint saját pártja mellett az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum is támogatja.

Teljes ellenzéki összefogás valósul meg Egerben – közölte a hvg.hu szerdán. Értesüléseik szerint a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, Mirkóczki Ádám mögött a teljes balliberális oldal (MSZP, DK, LMP,  Momentum) felsorakozik. Azt is tudni vélik, hogy a szerda délutáni hivatalos bejelentéskor elhangzik majd az is, hogy az egyéni választókerületekben is csak egy jelöltet indítanak majd a Fidesz ellenében. A hvg.hu értesülését az érintett, Mirkóczki Ádám is megerősítette a portálnak.

Mint arra emlékeztet a portál, Mirkóczki öt éve, 2014-ben is elindult a polgármesterségért, akkor a szavazatok 26 százalékát szerezte meg, a város első embere pedig a Fidesz-KDNP-s Habis László lett a szavazatok 38,3 százalékával. Úgy, hogy akkor rajthoz állt több baloldali jelölt is (Szalóczi Géza György 19 százalékot kapott, Csarnó Ákos 4,4 százalékot), valamint egy független induló is akadt.

Ismeretes, korábban az Európai Zöldek vezetője kijelentette, hogy távoznia kell az LMP-nek, ha együttműködik a több antiszemita és rasszista felhangú botrányba keveredett Jobbikkal az önkormányzati választásokon.

Összesen 146 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van még kérdés, Ildikó?

Van még kérdés, Ildikó?

Az MDF az átállásba bukott bele, pedig Dávid oktávokkal jobb volt minden jobbikos vezetonel.
Ez a sors néz ki a jobbiknak is.

Biztosan, de az dönt, mit vesz be az egriek gyomra.

Mindig a balliberálisok mondják meg, ki a náci, és ki nem az. Ez most azzal bővült, hogy azt is ők mondják meg, meddig számít valaki nácinak, mikortól lehet demokratának tekinteni.

Kilép a jobbikból, hogy nem jobbikos ként indul? Netán " független"?

Tévedsz. Az MDF az MSZP ölelésében múlt ki:-))))

Te régen hogy szidtad a ballibet:-)))) öröm volt hallgatni.

:-)))))))) annyira hiteltelen lettél és lettek.

A Balaton mióta város?

"Eger Budapest és a Balaton után az ország harmadik leglátogatottabb városa."

A helyi zsidó balliberálisok ily módon lekerülhetnek Mirkóczki "zsidó listájáról", katolikus menlevelet kapnak a Jobbiktól. Így lesz ez ősszel Budapesten is.....

Válaszok:
Türelem | 2019. március 6. 15:16

Kedves barabant89!

Nem válaszoltál korábbi hozzászólásomra, várom érveidet arra, hogy miért jó nekünk Brüsszel diktátumainak , a migrációnak a feltétel nélküli elfogadása? Biztosan szorgalmasan gyűjtöd a szakszerű, egészen a robotika és a foglalkoztatás szegmensét is érintő válaszodhoz szükséges anyagokat. ne siesd el, legyél tényleg szakszerű, cáfolhatatlan.

Ugye Hellerék rányomták a kóser pecsétet a náci Jobbikra, most Mirkóczki nyomja a katolikus pecsétet az elvtelen balliberális zsidókra.....

Ha azt mondod, hogy 2x2=5 és kijavítanak, az neked kötözködés?
Neveddel ellentétben nem vagy velem valami kegyes, Károly!

Már nem kell a nemzet, helyette belealltak az európai egyesült államok tervbe az elvbarataikkal.

LOL :)))))))))

Ízlelgesd. MSZP-DK-neo-Jobbik összeborulás mindenütt. (Ja tudom, ez sem számít, mert........)

Szebb skizofréniát!

Ja, aggódom.
Csak azt nem értem, hogy 20 év demszkyáj és összesen 12 év ballib kornányzás ismeretében miért kell meglepődni az aggodalmunkon?

Az persze megint más kérdés, hogy ez az Összellenzéki Összeborulás még mindig nem "tuti befutó" 2022-ben... kissé vágyvezéreltnek tűnik néhány ellenzéki hsz. Megszoktuk már. :))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés