Ha egy zsidó hülye

2019. március 3. 11:50

Tóta W. Árpád
HVG
Köves Slomó is csak egy módszer a sok közül.

„A másféle ember gyűlöletét könnyű divatba hozni, de jó tudni, hogy az ilyen indulat pillanatok alatt új célpontot találhat. Mivel eleve mesterségesen, hazugságokkal és rémtörténetekkel tupírozták fel, nem elvárás, hogy alapja és értelme legyen.

A Fidesz természetesen örömmel ad teret Slomó véleményének, ugyanis ők sem szeretnének ilyen összefogást látni. Nem holmi finnyásságból, hanem mert veszélyeztetné a hatalmukat – nincs is más, amitől félniük kellene. Minden módszerrel ez ellen dolgoznak: manipulált méréseket és karaktergyilkosságokat rendelnek, mozgósítják beépített embereiket. Köves Slomó is csak egy módszer a sok közül.

De oké, a gondolatkísérlet kedvéért higgyük el neki, őszintén tart attól, hogy a báránybőrbe bújt Jobbikot hatalomra segíti a bamba baloldal, aztán mire egyet pislogunk, már ég a Reichstag, és csattognak a bakancsok.

Csakhogy ezt a teátrális mozdulatokkal előadott undort zavarba ejtően kikezdi a valóság.

A Jobbik néppártosodása nemcsak szavakból állt, hanem személycserékből is. A legvéresebb szájú nyilas keretlegények és -leányok elhagyták a pártot – és hol kötöttek ki? Na hol? Hát bizony a Fidesz segédcsapatában. Toroczkai Lászlótól, Morvay Krisztinától Dúró Dórán át Novák Elődig átigazolt az egész SS, a legocsmányabb zsidózások pedig ott virítanak a Vadhajtásokon, a kormánypárt kedvenc kalózadóján.

De lennék pók a falon, amikor összefutnak Slomóval a stúdióban a kávéautomatánál!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összehangolt, fizetett támadás Köves Slomó ellen, az ellen a zsidó egyházi vezető ellen, aki nem tartozik a MAZSIHISZ képviselte, kollaboráns bolsevik gyökerű táborhoz, aki tehetségesen építi hívei, közössége identitását, intézményrendszerét, aki hazájának tekinti Magyarországot, aki békében szeretne élni a többségi társadalommal.

Gadó a Szombat Online oldalán támadta Slomót, aki a némileg humanizált Horthy rendszert támogatja.

Miért szítja az antiszemitizmust Gadó és a HVG?

Egyértelmű. Mert a cikk címe saját magáról szól!

'árja zsidó' ? Legfeljebb tiszteletbeli árja; esetleg, ha felnőtt lett volna.

Gyöngyösi, Jakab, Sneider, Szávay, Z.Kárpát, Bencsik...

Tóta ügynök szánalmas kísérlete a Jobbik nevű ügynökpárt szalonképesre mosására.

Bennem is, úgy látszik hasonló képzeteket kelt a kistóta mindenkiben. Én ugyan vietnami papucsot akartam írni újságpapír helyett, de nem vagyunk teljesen egyformák :)

Ez a Tota W. is elirta az eszet!

Ez nem antiszemitizmus?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés