A Jobbik már nem képviseli a nemzeti gondolatot

2019. február 25. 10:21

Volner János
Magyar Nemzet
A Fidesznek 2026-ban jobboldali, nemzeti pártként már a Mi Hazánk Mozgalom lesz a kihívója.

 Az antiszemita, rasszista botrányok ellenére ön azt mondja, a párt már a balliberális tömb része. Ön szerint a Jobbik antiszemita vagy balliberális párt?

A kettő egyszerre van jelen. Senki nem gondolja komolyan, hogy ­Sneider Tamás nézetei bármit is változtak az esküvőjén látott karlendítés óta. De most annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon megszerezhessék a több milliárd forintos költségvetésű települések feletti hatalmat, érdekszövetséget kötnek a baloldallal. Mint amikor a rablók összeállnak egy bandává, mert úgy nagyobb lehet a zsákmány.

A kormány még februárban az Országgyűlés elé terjeszti a családtámogatásokat érintő jogszabályokat. Támogatni fogják ezeket?

Igen. Szeretnénk ugyanakkor, hogy minél ösztönzőbb legyen az igénybe vehető támogatások mértéke, és az is fontos, hogy ezek hosszú távú, ciklusokon átívelő intézkedések legyenek. Ha meg szeretnénk élni a XXI. század végét egységes nemzetállamként, akkor nincs más választás, mint a népesedéspolitikába történő befektetés.

Hosszú távon gondolkodni lehet, de ha 2022-ben kormányváltás lesz, nem garantált, hogy a családtámogatási rendszer megmarad.

Nem hiszem, hogy ez a balliberális ellenzék valaha is kormányra fog kerülni. 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez természetesen igaz.

Azzal a kiegészítéssel, hogy már 2015 óta nem képviseli a nemzeti gondolatot: Volner, Toroczkai, Dúró, Apáti és a többiek pedig végig lelkesen asszisztáltak az inverz pálforduláshoz...

"Ha én Volner volnák" írta Laár András verse:

Ha én Volner volnák
Biztos haragudnák
Hogy a fideszes paparazzók a bokorban
A fenekemet fényképeznák.

Nem???

Erősen indítasz, merthogy rengeteg gusztustalan figura van a magyar politikában. Volner még ezek közül is kiemelkedne? Meglehet.
De az biztos, hogy a Magyar Idők propagandista tanonca, Gabay Dorka nevét is érdemes megjegyezni. hogy nehogy bármit is elolvassunk tőle. (Azért azok a merész alákérdezések. azokat tanítani fogják!)

most akkor volner már jó nertárs?!
már nem kell utálni?
már nem kell leskelődni utána, hogy mit csinál(nak) a bokorban?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés