Havas Jon

Félrekommunikált zsidónak nevezte Jakab Pétert a jobbikos Bencsik János

2019. február 26. 7:50

Írta: Kereki Gergő
„Ez az egész olyan, mint egy hangosan kicsúszott fing a bálteremben. Senki nem meri szóba hozni, de mindenkit zavar” – ezt Bencsik János, a Jobbik újdonsült képviselője írta még 2014-ben arról, hogy a párt Jakab Pétert indította Miskolc polgármesterének.

Még 2014 nyarán derült ki, hogy a Jobbik Jakab Pétert, a párt akkori önkormányzati képviselőjét indítja Miskolc polgármesterének az őszi önkormányzati választásokon. A bejelentést követően Jakab sajtótájékoztatót is tartott, amin elmondta, „a származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon”, hozzátette: erre ő maga a garancia, aki történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik.

Jakab indításáról szinte az egész országos sajtó beszámolt. Érdekesség, hogy nem maradt néma az ügyben a Jobbik mostani újdonsült országgyűlési képviselője, Bencsik János sem. A zsidózásba belebukott Szávay István mandátumát átvevő Bencsik Jánosról múlt héten írtuk meg, hogy Gyöngyösi Márton zsidók listázását szorgalmazó beszédét követően maga gyűjtötte ki azokat az amerikai zsidókat, akik miatt szerinte „izraeli ügynökök” markába került az Egyesült Államok.

„Jakab Péter, a félrekommunikált zsidó” – ez volt Bencsik cikkének címe

Bencsik 2014-ben a Jobbegyenes blogon Havas Jon álnéven írt publicisztikákat. Azt, hogy Havas Jon néven jelentek meg írásai, a jobbikos politikus egy hétfői sajtótájékoztatón kérdésünkre elismerte.

Jakab miskolci indulása kapcsán Bencsik Jobbegyenesen megjelent írásában „félrekommunikált zsidónak” nevezte a miskolci politikust, majd hozzátette:

„ez az egész olyan, mint egy hangosan kicsúszott fing a bálteremben”.

„Senki nem meri szóba hozni, de mindenkit zavar. A jelenlegi, politikailag korrektnek hazudott közbeszédben ugyanis a származás nem lehet érv, miközben az emberek túlnyomó többsége igenis pozitív vagy negatív hozzáállással (nem előítélettel!) viseltetik az őt körülvevő etnikai-társadalmi csoportokkal szemben. És ezt nagyon is helyesen teszi, ez adja ugyanis minden közösség immunitásának, megmaradásának alapját.”

Az „ellenség” felé tett „demoralizáló gesztus”

Bencsik Jakab indítása kapcsán arról is írt, hogy „a Jobbik radikális táborának szemében ez egy felesleges, demoralizáló gesztus az »ellenség« felé, a párt puhulásának ékes bizonyítéka”.

„Szánalmas megfelelési kényszer, hiteltelenül megfogalmazva, elhibázott kommunikációval.” 

Bencsik szerint azt is hiba volt várni Jakab jelölésétől, hogy a Jobbik és a magyar zsidóság kapcsolata ettől javulni fog, szerinte ez „olyan szintű politikai szűklátókörűség, amelyet még a legnagyobb fokú naivitás sem ment fel. Azok a zsidók, akik a Jobbikra eddig veszélyes, antiszemita pártként tekintettek, vélhetően ettől sem fognak megenyhülni, Jakabra ellenben egy kirakatba tolt dísz kóbiként fognak tekinteni”.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát például az, hogy nem érted, miért kínos!

Az egész Jobbik egy félrekommunikált zsidó antiszemitizmus.

"Azok a zsidók, akik a Jobbikra eddig veszélyes, antiszemita pártként tekintettek, vélhetően ettől sem fognak megenyhülni, Jakabra ellenben egy kirakatba tolt dísz kóbiként fognak tekinteni”.

Ebben tévedett Bencsik. És szó, ami szó: mindannyian ámuldozunk rajte, de a Heller féle marxista-materialista magyar zsidóság MEGENYHÜLT.

A mostanában erőteljesen kimosdatni kívánt Jobbikról van szó, nevezetesen arról, miből és miért kívánják kimosdatni őket. Akik akkoriban a Fidesz titkolt náci énjének megtestesítői, a Fidesz titkolt szövetségesei voltak.

Ma kinek a titkolt énjét jelenítik meg ugyanazok az emberek, immár nyílt szövetségben azokkal, akik akkoriban mindenáron a Fidesszel akarták összemosni a Jobbikot?

Mentenéd a menthetetlen, mi?
Muszáj elmagyarázni, hogy nem a félrekommunikáció a baj, hanem az, hogy Bencsik Jakab zsidó származását tartja megbotránkoztatónak, de lagalább is a zsidó származás feltárását a választók előtt, akiket pont az antiszemita vonallal akarnak megnyerni.

A legaljasabban a el-elhintett (fél-)igazságokkal lehet hazudni,a "szellőztetéssel", "kiszivárogtatással", "nem azt mondta volna Isten"-ezéssel. ezt a zsidó-keresztény bibliából tudhatnád. Ott a Megrontó csupa-csupa "igazmondásal" környékezi meg az első embert és az Istenfiát is.

Nem az igaz-odamondás tesz szabaddá, hanem az Igazság, ami egy teljesen más minőség. Gondolkodj el a különbségen, érdemes.

Ki itt a haldokló oroszlán, Daktari?

Gyengécske válasz.
Ennyit is ér a te gazszágbeszédet.
Vergődjetek csak.
:-)

Donganak a fórumon a Jobblik-Ballik vérmes, inkvizíciós apologétái mint a bögölyök. Jöttek a fingszagra.

Jaj de cuki!

(És figyeljük megint a dátumokat: ez 2014, amikor már javában folyt a cukiságkampány. Amikor a Vona-Sneider-Gyöngyösi-narratíva szerint éppen megvilágosodtak, hogy csúnya dolog pl. antiszemitának lenni...)

A Mandiner már akkor belinkelte a cikket, és mi már akkor jó nagyot derültünk rajta.
Az igazi hírértéke csak annak van, hogy Havas Jon igazából Bencsik félrekommunikált alteregoja.

Itt a cikk, Havas Jon "fényképével". Olyan alaszkai rénszarvasvadász figura.
https://mandiner.hu/cikk/20140..

"Plusz most kb ők és Thürmer képviselik az értelmet az ellenzék részéről."

A kevésért is illik hálát adni.

Elmondanád, hogy a kormánynak mi köze van Havas Jon és Ézsau Péter félrekommunikálásának?

Egyetértek Bencsik Jánossal. Jakabbal nekem nem az a baj, hogy zsidó, hanem hogy szar ember.

?????

Mert ilyen gyökerekből áll az ún. Jobbik.
Könyörgöm, ezt most magyarázni kell?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés