„Pontos és igaz”

Gulyás: Pontos és igaz állításokat tartalmaz a kormányzati plakátkampány

2019. február 21. 11:01
Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök mindent megtett azért, hogy kizárassa a Fideszt a Néppártból – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A brüsszeli tervekről szóló kormányzati plakátkampány minden elemében tartható, pontos és igaz állításokat tartalmaz – jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A miniszter úgy fogalmazott: az európai közéletnek, az Európai Bizottságnak és az Európai Néppártnak is képesnek kell lennie az önkritikára. 

A most véget érő ötéves uniós ciklus ugyanis szerinte úgy jellemezhető: a migránsokat nem sikerült kint tartani, az Egyesült Királyságot pedig nem tudták bent tartani.

Gulyás Gergely azt is megjegyezte: Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök mindent megtett azért, hogy kizárassa a Fideszt a Néppártból, és ezt most, a kampányidőszakban a nyilvánosság elé is tárta.

(MTI)

 

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Okos barátom, akkor te mit csinálsz?
http://www.europarl.europa.eu/..

Mert téged meggyőzött az index hadovája arról, hogy nincsen is humanitárius vízum?

Én elolvastam az EP honlapján a menekült vízumos tervezetet is. Az index szerzője is ezt tette, nem véletlen hogy próbálja jelentékteleníteni a tervezetet:
"Mindennek csak akkor van jelentősége, ha ebből az európai parlamenti javaslatból valamikor jogszabály lesz, ami egyelőre nem valószínű."
Ja. Nem valószínű... Március 31-én megtudjuk- akarsz velem fogadni az eredményről?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés