Látom, hogy Szombathelyen legyőzik a Fideszt ősszel

2019. február 21. 22:36

Látom annak is az esélyét, hogy Budapesten meg lesz verve Tarlós István.

2019. február 21. 22:36
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Nyugat.hu

Nem félnek attól, hogy ebben a széles ellenzéki összefogásban elerodálódnak a pártok, a Momentum is elveszíti az egyéniségét, és majd jönnie kell valakinek, aki ezen túllépve képes lesz egy új Magyarországot teremteni?

Nincs más lehetőség, mint együtt indulni a Fidesszel szemben. Ez a választók elvárása, és ez a kötelességünk. Az elveinket semmi esetre sem adjuk fel. Olyan politikusokkal nem működünk együtt, akik a múltban vagy a jelenben korrupcióban vettek és vesznek részt, vagy rasszisták, antiszemiták. Budapesten például a 7. kerületben nem állnánk be az MSZP közös jelöltje mögé. Hunvald György személye számunkra vállalhatatlan. Valaki mást tessék itt indítani kedves MSZP, mert különben nincs megállapodás!

Ám Szombathely a legjobb példája annak, hogy lehetnek egyértelműen jó jelöltek is. Nemény András olyan polgármesterjelölt, aki mögé a Momentum teljes szívvel be tud állni. Ő már letett valamit az asztalra. Nagyon úgy néz ki, hogy Baján a Momentum állít polgármesterjelöltet, vagy Pécsett Péterffy Attila indul, aki nem momentumos, de a Momentum színpadján mutatkozott be a választóknak.

Meddig tarthat ez az együttműködés?

Elkezdtük, de a végét nem látom. Azt látom, hogy ez az együttműködés akár 2022-ben is működhet. Én 2019-ről úgy gondolkodom, hogy már 2022-őt tartom szem előtt. Ha az idei EP- és önkormányzati választásokon nem tudunk komoly eredményeket elérni, akkor 2022 elúszik.

De optimista vagyok 2019-cel kapcsolatban.

Mitől optimista? A tüntetésektől?

Azért vagyok az, mert látom, hogy Pécsett le lesz győzve a Fidesz, és le lesz győzve Szombathelyen, Egerben, és valószínűleg Miskolcon is. Látom annak is az esélyét, hogy Budapesten meg lesz verve Tarlós István. Az EP-választás eredményét nem látom, csak azt tudom, hogy a Momentumnak egy mandátuma biztosan lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnahungaria
2019. február 23. 12:17
FekaConchita! Én is látok rá esélyt, hogy én leszek Vizesföld királya, I. Kilim-Balan néven! Bizonyítsd be az ellenkezőjét! Mármint, hogy nem látok rá esélyt! Fogyatékos, agresszív maki vagy, az voltál, az vagy, az leszel! Maki! Téged még kisdobosnak sem vettek volna fel, mert azoknak 6 pontot kellett megtanulni, te meg a SAJÁT 5 pontotokat sem tudtad! Még erre is képtelen voltál, szerencsétlen csicska MAKI!!!
Pusikas
2019. február 23. 12:10
Ha jól tévedek most lesz hatszázhuszonötödször legyőzve, megverve a Fidesz. Mert retteg ,mert elfordultak az emberek , meg látom., meg ...... Ideje lenne orvoshoz menni, és nem a szemészetre. Az egyetlen amit felmutathat az a Nolimpia ! Csodás nem? Az arcom viszont akkora ,hogy csak drónnal tudok szelfizni !!!!
puszika
2019. február 23. 11:27
Tán összebeszéltél Horn Gáborral kisköcsög? Rossz ómen!
catalina9
2019. február 23. 10:36
„Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. »Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság, kellett valamit csinálni.« Sikerült, milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény. Építeni nehezebb lenne, tudom. HÁT HÁNYNOM KELL TŐLETEK."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik